Çözüldü P9 Lite Fastboot mode ekranından nasıl çıkış yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gorkem 666

Hectopat
Huawei P9 Lite telefonuna sahibim telefonumun güç tuşu çalışmadığı için şarjım tamamen bitip telefon kapandığında bilgisayara USB kablosunu bağlayıp ses tuşuna basarak çıkan ekrandan ses tuşu ile hareket ederek telefonumu o şekilde yeniden başlatıyordum. Bugün yine aynı şekilde düzeltmek isterken bu söylediğim fastboot ekranı geldi. Bu ekranda hiçbir şeye tıklanmıyor kapanmıyor. YouTube videolara baktığımda güç tuşu ile kapatılıyor ben güç tuşu olmadan nasıl bu ekrandan çıkıp telefonumu yeniden başlatabilirim? (bu arada bunu önceden yapıyordum hiç bu ekran karşıma çıkmamıştı acaba bilgisayar kapalıyken USB'yi bağlayıp denediğim için mi oldu acaba. Çünkü önceden bilgisayar açıkken yapmıştım.)

Burada ki dosyayı indirin ve hepsine "y" seçerek kurun ve CMD üzerinden "fastboot reboot" komutunu gönderin.

Burada ki dosyayı indirin ve hepsine "y" seçerek kurun ve CMD üzerinden "fastboot reboot" komutunu gönderin.

Attığın siteden neyi indireceğim detaylı şekilde anlatırsan sevinirim.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı