Oyun bayağı eğlenceli ancak bir görevde takıldım. Güvenli çapayı geçit açmam için nasıl kullanmam lazım. Kullanamayınca bölümü geçemiyorum çünkü çapayı kullanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Oyun bayağı eğlenceli ancak bir görevde takıldım. Güvenli çapayı geçit açmam için nasıl kullanmam lazım. Kullanamayınca bölümü geçemiyorum çünkü çapayı kullanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Görevden çıkmak için, arabanın sağ koltuğunda bulunan ekrandan geçit açman gerekiyor. Araştırma kısmı içinse, kapıdaki kilitlerden birini çekiçle (hammer ile) kırman lazım.
Şuna basılı tutacaksın, ardından gökyüzünde kocaman sarı bir silindir oluşacak. O silindire doğru süreceksin. Geçide ulaşmak için belirli bir süren olacak. Eğer zamanında ulaşamazsan ölürsün, bu yüzden hızlı olman gerekiyor.
Normalde çapayı olduğu yerden söküp yan koltuktaki ekranın altındaki yere takıyoruz ama güvenli çapa olunca sökülmüyor ve takılıp portal açılmıyor. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
Normalde çapayı olduğu yerden söküp yan koltuktaki ekranın altındaki yere takıyoruz ama güvenli çapa olunca sökülmüyor ve takılıp portal açılmıyor. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.