Çözüldü Pacific Drive'da güvenli çapa nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yusuf Emre0254

Femtopat
Daha fazla  
Oyun bayağı eğlenceli ancak bir görevde takıldım. Güvenli çapayı geçit açmam için nasıl kullanmam lazım. Kullanamayınca bölümü geçemiyorum çünkü çapayı kullanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Başka hangi kitleri deneyebilirim ki? Levyeyle falan kırmayı denedim olmadı.

akü tam olarak nerede acaba görselle gösterebilirmisiniz

1752330656922.png

Kaputu aç şurada. Sonra aracı çapanın yanına yaklaştır. Çapadan çıkan kabloyu aracın aküsüne bağla. Olması lazım.
Oyun bayağı eğlenceli ancak bir görevde takıldım. Güvenli çapayı geçit açmam için nasıl kullanmam lazım. Kullanamayınca bölümü geçemiyorum çünkü çapayı kullanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Görevden çıkmak için, arabanın sağ koltuğunda bulunan ekrandan geçit açman gerekiyor. Araştırma kısmı içinse, kapıdaki kilitlerden birini çekiçle (hammer ile) kırman lazım.

1752329180009.png

Şuna basılı tutacaksın, ardından gökyüzünde kocaman sarı bir silindir oluşacak. O silindire doğru süreceksin. Geçide ulaşmak için belirli bir süren olacak. Eğer zamanında ulaşamazsan ölürsün, bu yüzden hızlı olman gerekiyor.

Son düzenleme:
Normalde çapayı olduğu yerden söküp yan koltuktaki ekranın altındaki yere takıyoruz ama güvenli çapa olunca sökülmüyor ve takılıp portal açılmıyor. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Normalde çapayı olduğu yerden söküp yan koltuktaki ekranın altındaki yere takıyoruz ama güvenli çapa olunca sökülmüyor ve takılıp portal açılmıyor. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
Nasıl sökülmüyor? Oyundaki tüm çapalar sökülebiliyor. Sökmeye çalıştığın şeyin resmini atar mısın? Bu değil mi?

1752329592626.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı