Öncelikle merhaba. Benim oyunda aldığım bir hata VA, r düzeltirseniz çok sevinirim.
Hatanın kodunu yazıyorum. Hata kodu: 0xc000007b.
Bilgisayarımın özellikleri (masaüstü PC):
2 sene önceki videonuzda nasıl çözüleceğini gösteriyorsunuz fakat anlayamadım maalesef, şimdi o dosyayı atıyorum. İlgilenirseniz sevinirim. (videodaki dosya)
Bakarım da bir profesyonel kadar anladığım söylenemez. Orta bir bilgim var, bu yüzden pek karışmak istemiyorum. Ama bakarım, eğer net bir şekilde emin olursam yazarım. Emin olmazsam siz müsait olunca bakarsınız.
Bakarım da bir profesyonel kadar anladığım söylenemez. Orta bir bilgim var, bu yüzden pek karışmak istemiyorum. Ama bakarım, eğer net bir şekilde emin olursam yazarım. Emin olmazsam siz müsait olunca bakarsınız.
Evet, baktım ancak aynı dosyada sıkıntı olduğunu gördüğüm için ayrı bir mesajı kopyalayıp attım (Bunun bir hata olduğunu kabul ediyorum, özür dilerim.). Ve bu kopyaladığım mesajda bir dosya araya kaçmış, onu da sildim mesajdan.
Bir de şu an eski dosyayı yine inceledim ve yine bu (X3DAudio1_7.dll) dosyada hata olduğunu gördüm. Doğru yaptığınıza eminsiniz değil mi?
Raporu alırken sorun mu yaşadınız? Hala paylaşmamışsınız. İmla hatalarından uyarı geldi muhtemelen. Cezanız bittiğinde geri dönüş yaparsanız yardımcı olabiliriz. @Tunahan0