Çözüldü Pacify 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tunahan0

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Benim oyunda aldığım bir hata VA, r düzeltirseniz çok sevinirim.
Hatanın kodunu yazıyorum. Hata kodu: 0xc000007b.
Bilgisayarımın özellikleri (masaüstü PC):

2 sene önceki videonuzda nasıl çözüleceğini gösteriyorsunuz fakat anlayamadım maalesef, şimdi o dosyayı atıyorum. İlgilenirseniz sevinirim. (videodaki dosya)

Logfile

Şimdiden teşekkürler

Dosya Ekleri

• uygulama-duzgun-olarak-baslatilamadi-0xc000007b.jpg
    13,5 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir yerde yanlışlık yapmışsınızdır. Kurulumda hata aldınız mı? Yeni rapor paylaşın.

Sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Olmazsa başkası bakar. Bu arada, bilmediğimden soruyorum, ilk baştaki öneriyi yaparken rapora baktın mı?

Sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Olmazsa başkası bakar. Bu arada, bilmediğimden soruyorum, ilk baştaki öneriyi yaparken rapora baktın mı?
Evet, baktım ancak aynı dosyada sıkıntı olduğunu gördüğüm için ayrı bir mesajı kopyalayıp attım (Bunun bir hata olduğunu kabul ediyorum, özür dilerim.). Ve bu kopyaladığım mesajda bir dosya araya kaçmış, onu da sildim mesajdan.

Bir de şu an eski dosyayı yine inceledim ve yine bu (X3DAudio1_7.dll) dosyada hata olduğunu gördüm. Doğru yaptığınıza eminsiniz değil mi?

Raporu alırken sorun mu yaşadınız? Hala paylaşmamışsınız. İmla hatalarından uyarı geldi muhtemelen. Cezanız bittiğinde geri dönüş yaparsanız yardımcı olabiliriz. @Tunahan0

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…