Çözüldü Pacify 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tunahan0

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Benim oyunda aldığım bir hata VA, r düzeltirseniz çok sevinirim.
Hatanın kodunu yazıyorum. Hata kodu: 0xc000007b.
Bilgisayarımın özellikleri (masaüstü PC):

Screenshot_2.png

2 sene önceki videonuzda nasıl çözüleceğini gösteriyorsunuz fakat anlayamadım maalesef, şimdi o dosyayı atıyorum. İlgilenirseniz sevinirim. (videodaki dosya)

Logfile

Şimdiden teşekkürler :)

Dosya Ekleri

• uygulama-duzgun-olarak-baslatilamadi-0xc000007b.jpg
    uygulama-duzgun-olarak-baslatilamadi-0xc000007b.jpg
    13,5 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:
@231561 size konu dışı bir şey sormak istiyorum. Hangi dosyada hata olduğunu öğrenmeyi öğrendim sayılır. Ancak hala anlamadığım bir şey var. Hangi dosyada hata olduğunu öğrendikten sonra o dosyanın konumunu nasıl öğreniyoruz?
hee.PNG

Mesela burada hatalı olan dosya MSVCR100.dll dosyası. Ancak bu dosyanın birkaç kere ayrı konumda olduğunu görüyoruz. Hangisinin doğru konum olduğunu nasıl seçeceğiz?

Raporu alırken sorun mu yaşadınız? Hala paylaşmamışsınız. İmla hatalarından uyarı geldi muhtemelen. Cezanız bittiğinde geri dönüş yaparsanız yardımcı olabiliriz. @Tunahan0

Anlayışınız için sağ olun yeni açıldı uyarı.

Anlayışınız için sağ olun yeni açıldı uyarı.
Sorunlu dosya aynı. Silemediniz mi ilk denediğinizde? Tekrardan uygulayın.
C:\Windows\System32\X3DAudio1_7.dll silin.
Yükleyin:
@MScofield Onu buradan cevaplamam doğru olmaz. Yeni konu açarsan daha tecrübeli üyelerden de yardım almış olursun, ben de o konuya gelirim. Çok da karmaşık bir tarafı yok aslında, üstündeki dosyada gözüküyor SysWow64 konumuna ait olduğu.

İnceledim, sanırım az önce dediğim işlemi yapamamışsınız.
Silin:

C:\Windows\System32\X3DAudio1_7.dll

Kurun:
Bu işlemi yine yapar mısınız?
@MScofield Onu buradan cevaplamam doğru olmaz. Yeni konu açarsan daha tecrübeli üyelerden de yardım almış olursun, ben de o konuya gelirim. Çok da karmaşık bir tarafı yok aslında, üstündeki dosyada gözüküyor SysWow64 konumuna ait olduğu.
Tamamdır, açıp etiketliyorum o zaman.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı