Packard Bell EasyNote TE11HC-508TK Cizirti sesi

mechatronics

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci-Mekatronik
Merhabalar..

Packard Bell EasyNote TE11HC-508TK model bilgisayara sahibim. Bilgisayarımdan fazlasıyla memnunum ısınma veya yüksek fan sesi problemim hiç yok. Fakat bir haftadır ekran karardığında yada açık haldeyken bilgisayarda hiç bir uygulama açık değilse bile cızırtılı ses vermekte. İlk olarak hoperlorden geldiğini düşündüm fakat değildi, harddisk sesine benziyor. Bilgisayarım daha 3-4 aylık. Bu sorunu nasıl aşabilirim?

Saygılarımla...

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyrun Recep bey.

wLpb0z.jpg

Fandan geleceğini sanmıyorum. Çünkü sürtünmeli bir ses yok ve fan sesinden farklı. İki cızırtı arasında yaklaşık olarak birkaç saniyelik zaman oluyor, bazen çok oluyor bazen bir süreliğine olmuyor. 2-3 yıl önce de eski bir hard diski usb bellek gibi kullanmışlığım oldu, onun çalışma sesine çok benzediğinden dolayı hard disk üzerinden duruyorum. Tabi başka bir yerden gelmesi gene ihtimallerimiz arasında.

Harddiski sökün ve PC'yi öyle açın. Bir süre bu şekilde açık kalsın PC. Ses gelmiyorsa sorun disktedir demek. HDD olmadan da PC açılacaktır, tabi siyah ekranda kalı ama yine de çalışır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı