Arkadaşım neden kafana göre iş yapıyorsun ? Kim sana USB'den boot et dedi BIOS güncellemesi için ?
Son sürüm 1.26. Buradan indir ve Windows üzerinde çalıştırıp güncelle.
//Yönetici arkadaşlarım, kişinin diğer mesajlarına bakarak daha önceki konulardan sistem modelini öğrenebiliriz. Soru soran kullanıcılarımız halen daha her mesajda sistemlerini belirtmeyi öğrenemedi, öğrenmeyecek de.
İmzamdan Aida64 raporunu paylaşın.Güncelleme sorunu benimde var indirip winflash64 dosyasında ki exe uygulamasını çalıştırdığımda "DRİVER(WDM)INİT FAİL (0x137)" hatasını alıyorum. Bu soruna çözümünüz nedir ?
Sadece SSD alsanız yeterli olur Ram fazla etki sağlamaz. Boşa masraf olur. Ayrıca SSD HDD diye bir şey yok.Bilgisayarıma 120 Gb Sandisk Ssd hdd almak gibi bir düşüncem var ram desteğiyle beraber performans artma gibi bir durum soz konusu olabilir mi?
Anladım hocam pek bilgim olmadığı için Ssd Hdd yazmışım. Direk SSD almam benim icin avantajlı olan secenek sanırım biraz arastırma yaptıgımda ise Ram frekanslarının İşlemci desteklı oldugunu ve İşlemcimin maksimun 1066 destekledıgını okudugumda basımdan assagı bır kaynar su ındı acıkcası. Bilgilendirme icin cok tesekkur ederım @Murat5038 sağlıcakla kalın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.