Packard Bell Easynote TS44HR nVidia Grafik Kart Sorunu

TOLCANS

Hectopat
Packard Bell TS44HR marka laptobum var. Format attım, HDD tek parça idi, C-D olarak ayırdım lakin sürücülerden tek nVidia sürücüsünü yükleyemedim. Daima hata veriyor, ne yaptıysam fayda etmedi, bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel ekran kartını yükledim, Nvidia ekran kartı görünüyor lakin bu sefer de Nvidia ekran kartının üstünde ünlem işareti var ve Nvidia Menü ekranını açmak istediğimde Windows bu eylem çalışmayı durdurdu diye uyarı veriyor.

Bu arada sizlerin bana göstermiş olduğu ilgiye teşekür ederim, geç yazdım işimden dolayı bunun için de özür dilerim....

- - - Güncellendi - - -

Kod:
PCI\VEN_10DE&DEV_105A&SUBSYS_05121025&REV_A1

Aygıt kimliği de bu arkadaşlar.....

Windows 7 Home Premium 64bit kullanıyorum.

Onu da kurdum maalesef durum hep aynı, zaten gerek de kalmadı arkadaşlar. Bugün aldığım yere iade ettim zar zor olsa da kabul ettirdim iade aldılar..

Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekür ederim....

- - - Güncellendi - - -

Tek şunu söylemek istiyorum; Nvidia ekran kartlı bilgisayar almayın hiç bir destek vermiyorlar ve başlarından atmak için her şeyi yapıyorlar..

ATI ekran kartından vazgeçmeyin herkese teşekürler, başarılar dilerim..

Onu da kurdum maalesef durum hep aynı, zaten gerek de kalmadı arkadaşlar. Bugün aldığım yere iade ettim zar zor olsa da kabul ettirdim iade aldılar..

Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekür ederim....

- - - Güncellendi - - -

Tek şunu söylemek istiyorum; Nvidia ekran kartlı bilgisayar almayın hiç bir destek vermiyorlar ve başlarından atmak için her şeyi yapıyorlar..

ATI ekran kartından vazgeçmeyin herkese teşekürler, başarılar dilerim..

Şaka mısın arkadaş :D Yıllardır Nvidia kullanıyorum ve çok memnunum ...

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı