Selim Cengiz
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Teknisyen
Packard Bell MS2397 (easynote TG71-BM-100TK) laptop var elimde. Klavyesi bozuldu ama herhangi fiziksel bir temas olmadan önce yazı yazarken yazım donuyordu ama ama işlemsel olarak bir donma olmuyordu. Yani ben mouse'u falan hareket ettirip başka şeyler yapabiliyordum, 10 15dk sonra kendine geliyordu klavye, sonra tamamen gitti. Yeni klavye aldım ve taktım ondan da aynı sorunu yaşadım. Acaba sorun nedir? Başka bir sorun varda o mu klavyeye yansıyor? Ya da bir Driver falan mı kurmam gerekiyor?
Packard Bell MS2397 (easynote TG71-BM-100TK) laptop var elimde. Klavyesi bozuldu ama herhangi fiziksel bir temas olmadan önce yazı yazarken yazım donuyordu ama ama işlemsel olarak bir donma olmuyordu. Yani ben Mouse'u falan hareket ettirip başka şeyler yapabiliyordum, 10 15dk sonra kendine geliyordu klavye, sonra tamamen gitti. Yeni klavye aldım ve taktım ondan da aynı sorunu yaşadım. Acaba sorun nedir? Başka bir sorun varda o mu klavyeye yansıyor? Ya da bir Driver falan mı kurmam gerekiyor? Driver'ları da güncelliyorum
Son düzenleme: