Packard Bell MS2397 klavye sorunu

Selim Cengiz

Kilopat
Yer
Erzincan
Daha fazla  
Meslek
Teknisyen
Packard Bell MS2397 (easynote TG71-BM-100TK) laptop var elimde. Klavyesi bozuldu ama herhangi fiziksel bir temas olmadan önce yazı yazarken yazım donuyordu ama ama işlemsel olarak bir donma olmuyordu. Yani ben mouse'u falan hareket ettirip başka şeyler yapabiliyordum, 10 15dk sonra kendine geliyordu klavye, sonra tamamen gitti. Yeni klavye aldım ve taktım ondan da aynı sorunu yaşadım. Acaba sorun nedir? Başka bir sorun varda o mu klavyeye yansıyor? Ya da bir Driver falan mı kurmam gerekiyor?
Packard Bell MS2397 (easynote TG71-BM-100TK) laptop var elimde. Klavyesi bozuldu ama herhangi fiziksel bir temas olmadan önce yazı yazarken yazım donuyordu ama ama işlemsel olarak bir donma olmuyordu. Yani ben Mouse'u falan hareket ettirip başka şeyler yapabiliyordum, 10 15dk sonra kendine geliyordu klavye, sonra tamamen gitti. Yeni klavye aldım ve taktım ondan da aynı sorunu yaşadım. Acaba sorun nedir? Başka bir sorun varda o mu klavyeye yansıyor? Ya da bir Driver falan mı kurmam gerekiyor? Driver'ları da güncelliyorum

Son düzenleme:
Bozulduğu zamanlar yeni mi kullanmaya başlamıştın yoksa yıllardır kullanıyordun da o zaman mı bozuldu?

Donanım aygıtlarında tanımsız aygıt varsa driverını yükle. Driverları üretici firmanın sitesinden yükle, driverpack vb. ürünler kullanma.
Hayır uzun süredir kullanıyordum biranda klavye yavaşlamaya sonra da çalışmamaya başladı yeni klavye de 13 14 harf yazınca gidiyor. Serverlarda sıkıntı yok

Aygıt yöneticisinden driverı kaldırıp sistemi yeniden başlatıp kontrol eder misin?
Sorun tekrarlanırsa gene aygıt yöneticisinde aygıta ait kutuda doğru çalışıp çalışmadığına dair not olmalı, orada ne yazdığına dair bir görsel atar mısın?
Sorunun olduğu zamana ait olay görüntüleyici kaydı da belki yardımcı olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı