Çözüldü Packard Bell TM85-JO-111TK macOS Uyumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bilgisayarım;
Intel Core i5 460M 2.53GHZ
6GB RAM
Nvidia GT420
Bu bilgisayarıma macOS kurabilir miyim? Kurabilirsem hangi sürümünü kurabilirim? Daha önceden konusu açılmış fakat fazla karışık ve doğru düzgün sonuca ulaşabilen çıkmamış. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
OS X El Capitan veya Sierra ideal sürümler gibi gözüküyor. Grafik kartınızın mimarisi farklı ise örneğin 64 bit gibi farklı ise mimari 128 bit nvidia gt 420 modeline göre farklı olabiliyor. İşlemcinize göre konuşursak Mojave bile deneyimleyebilirsiniz ama grafik kartı açısından ilk yazdığım sürümler daha uygun gibi. High Sierra kullanabildiğimiz benzeri modeller olmuştu çevremde.
Not: Intel birinci nesil ve eski sistemlerde laptop bile olsa harici grafik kartı aktif olabiliyor bilginize sunarım.

Sosyalde belirttiğim tüm sürümleri arayarak bulabilirsiniz claus arkadaşımızın konuları olarak geçmektedir. Sierra ve sonrası sürümlerde genelde ben katkı sağlamaya çalışıyorum.

OS X El Capitan veya Sierra ideal sürümler gibi gözüküyor. Grafik kartınızın mimarisi farklı ise örneğin 64 bit gibi farklı ise mimari 128 bit nvidia gt 420 modeline göre farklı olabiliyor. İşlemcinize göre konuşursak Mojave bile deneyimleyebilirsiniz ama grafik kartı açısından ilk yazdığım sürümler daha uygun gibi. High Sierra kullanabildiğimiz benzeri modeller olmuştu çevremde.
Not: Intel birinci nesil ve eski sistemlerde laptop bile olsa harici grafik kartı aktif olabiliyor bilginize sunarım.

Sosyalde belirttiğim tüm sürümleri arayarak bulabilirsiniz claus arkadaşımızın konuları olarak geçmektedir. Sierra ve sonrası sürümlerde genelde ben katkı sağlamaya çalışıyorum.
Mojave 10143v2'yi kurmayı denedim, Clover boot kısmında Mojave'yi boot ettikten sonra Apple logosu çıkıyor, alttaki bar yarıya geldikten sonra siyah ekran geliyor ve hiç bir şey yapamıyoruz. Yani ekrana yalnızca siyah ekran geliyor. Sebebi ve çözümü nedir? Bilgin varsa paylaşır mısın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı