Packardbell TS11HR Ekran Kartı Upgrade

UltimateBöcek

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopu alalı baya bir zaman geçti. Haliyle performans sorunu yaşıyorum.

Bilgisayarımın özellikleri;

Intel Core i7-2630QM , Nvidia GeForce GT 540M 2GB , 120 GB SSD mevcut 15.6 inç 16:9 HD LED LCD ekran var.

Acaba ekran kartımı uygun bir üst düzey ekran kartıyla değişsem performans sorunum çözülür mü? Performans kıstasım CS:GO'da tüm oyun boyunca +60 FPS almak. Şu anda oyunun ilk 4 elinde FPS 60-100 arasında oynarken ısınma problemi yüzünden daha sonra 30-40 FPS arasında oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT 940m(25 Watt)'e -GT 540m(35 Watt)- yülkseltme yapabilirsin +60 fps alırsın.Isınma sorununa gelince ekran kartına ve işlemciye sağlam bir termal macun sürüp, soğutucu alırsan belki kurtulabilirsin ama emin değilim.

Edit:GT 940M bulmak zor oluyor hatta yok gibi.GT 730M veya 740m'e yönelebilir.
Edit2:Hocam GT serileri hep anakartla bütünleşik oluyor.Harici bulman çok zor en iyisi termal macunları yenileyip soğutu almak.Dizüstünde alttan hava alması için delikler bolsa soğutucu işe yarayabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…