Packardbell TS11HR Ekran Kartı Upgrade

UltimateBöcek

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopu alalı baya bir zaman geçti. Haliyle performans sorunu yaşıyorum.

Bilgisayarımın özellikleri;

Intel Core i7-2630QM , Nvidia GeForce GT 540M 2GB , 120 GB SSD mevcut 15.6 inç 16:9 HD LED LCD ekran var.

Acaba ekran kartımı uygun bir üst düzey ekran kartıyla değişsem performans sorunum çözülür mü? Performans kıstasım CS:GO'da tüm oyun boyunca +60 FPS almak. Şu anda oyunun ilk 4 elinde FPS 60-100 arasında oynarken ısınma problemi yüzünden daha sonra 30-40 FPS arasında oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT 940m(25 Watt)'e -GT 540m(35 Watt)- yülkseltme yapabilirsin +60 fps alırsın.Isınma sorununa gelince ekran kartına ve işlemciye sağlam bir termal macun sürüp, soğutucu alırsan belki kurtulabilirsin ama emin değilim.

Edit:GT 940M bulmak zor oluyor hatta yok gibi.GT 730M veya 740m'e yönelebilir.
Edit2:Hocam GT serileri hep anakartla bütünleşik oluyor.Harici bulman çok zor en iyisi termal macunları yenileyip soğutu almak.Dizüstünde alttan hava alması için delikler bolsa soğutucu işe yarayabilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı