Pad X8 tablet Google Maps'te kasar mı?

• Konuyu başlatan Gjea
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 656
Pad X8 Google Maps yol tarifi için alınır mı? Kasar mı hiç navigasyonda?

Kasmaz, eski tabletim Pad X8 idi, navigasyon değil orta ağır oyunlarda bile kasmıyordu, daha büyük ekran için X9 ile değiştirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasmaz, eski tabletim Pad X8 idi, navigasyon değil orta ağır oyunlarda bile kasmıyordu, daha büyük ekran için X9 ile değiştirdim.

Hocam arayüzde bile takılabiliyor, nasıl kasmaz? 3 GB RAM'li bu cihaz, Android'de 4 GB RAM bile yeterli değil artık. Fiyatına göre alınabilecek bir tablet ama öyle kaysın aksın düşünceniz olmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam arayüzde bile takılabiliyor, nasıl kasmaz? 3 GB RAM'li bu cihaz, Android'de 4 GB RAM bile yeterli değil artık. Fiyatına göre alınabilecek bir tablet ama öyle kaysın aksın düşünceniz olmasın.
Üstat yalan yaşımı çoktan geçtim, kasmıyordu, memnun olmasam X9 da almazdım zaten, onda 4 GB var, performans tableti isteyenlerin minimum 12. 000 TL gözden çıkartması lazım..

Üstat yalan yaşımı çoktan geçtim, kasmıyordu, memnun olmasam X9 da almazdım zaten, onda 4 GB var, performans tableti isteyenlerin minimum 12. 000 TL gözden çıkartması lazım..
Bizzat kullandım hocam tableti, google playde dolanırken, ana ekrana dönerken bile kasıyor.

Son düzenleme:
@motan ben de halen kullanıyorum ve kasma söz konusu değil. Arkadaş artık HDD niyetine önüne gelen her uygulamayı indirdiyse orası ayrı...
Arkadaşlar tableti aldım, google play store'a girerken bile kastığını görünce iade ettim. 32 gb tablete zaten hangi uygulamayı indirebilirim, veya 3 gb ram ile onu açabilirim? : D Sadece youtube'a girip internette gezmek için aldım, bu beklentimi bile karşılamadı. İpad 9'a bile 3gb ramin yetersizliğinin hissedildiği yerde sizin bu yorumlarınız acaba aynı gözlere mi sahibiz dedirtiyor.

Arkadaşlar tableti aldım, Google Play Store'a girerken bile kastığını görünce iade ettim. 32 GB tablete zaten hangi uygulamayı indirebilirim, veya 3 GB RAM ile onu açabilirim? D Sadece YouTube'a girip internette gezmek için aldım, bu beklentimi bile karşılamadı. iPad 9'a bile 3GB RAM'in yetersizliğinin hissedildiği yerde sizin bu yorumlarınız acaba aynı gözlere mi sahibiz dedirtiyor.

İade edip ne aldınız acaba

İade edip ne aldınız acaba
Tablete çok fazla bütçe ayırmak istemediğim için aklımda ipad 9 vardı, sonuçta telefonum da iphone se2, ve aynı özelliklere sahip. Bana yeter diye düşünmüştüm ama gidip deneyince öyle olmadığını gördüm. Telefonumun ekranı ile verdiği performans ile ipad ekranında verdiği performans aşırı farklı a13 ve 3gb ramin, tamamiyle yetersiz. Bu sebeple ipad pro 11e yöneldim, tam alacakken öğrencilere vergi indirimi detayları netleşti, bu sebeple bekliyorum şimdilik, matepad 11.5 alacağım gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı