Page fault in nonpaged area: hardlock.sys hatası

• Konuyu başlatan Glank
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 8.995
İşletim sistemi
Windows 10

Glank

Hectopat
Sistem özelliklerim:
NVIDIA GeForce 520M 1 GB.
Intel Core i7 2600.
8 GB RAM ancak 1 GB'si kullanılamıyor gözüküyor.

Merhabalar bir sürücü kurarken şu hatayı alıyorum ve mavi ekran veriyor.

Minidump dosyalarım burada: Minidump PC'mi yeni formatladım. Virüs olduğunu düşünmüyorum ama dosyayı taramadan açmamanızı öneririm, belli olmaz. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
aksdf.sys ve hardlock.sys dosyalarınızda hata oluşmuş. Muhtemelen RAM bellek arızası var. MemTest86 ile RAM belleklerinizi tarayınız.
SFC /scannow komutunu Komut İsteminden çalıştırıp sşstemini tarayın. İlk önce bunu yapınız.
3.parti bir sürücü de kuruyor olabilirsiniz. Hata alınan dosyalar System32 üzerinde kurulu görünüyor ancak üreticisinin adı yazmamakta 3.parti yazılım vakası da olabilme ihtimali var.

Bu hata ne kaynaklı biraz anlatayım.

Bu linkte çevrili şekilde var.

1612112391009.png

Böyle yazılımlar varsa kaldır.

Sürücüyü ne ile güncelliyorsun?

"sfc /scannow" rehberini uygula.

"DISM" rehberini uygula.

Windows 10 güncelleştirmesi var ise yapmalısın.

Aladdin HASP yüklüyse kaldırman lazım.

Ekran kartı sürücünü güncelle. Güncellemeyi bilmiyorsan söyle yardım etmeye çalışırım.

Güvenilir bir anti virüs ile sistemi tarat. Virüs bulursa temizle.

Şimdi *böyle yazılımlar varsa kaldır.* dediğiniz kısımda yüklemeye çalıştığım program bir tasarım programı aslında ve yüklerken safenet adlı driver kuruyor otomatik program crack değil 30 günlük deneme sürümünü kullanacağım ancak dediğim gibi program kendini doğrulamak ve yüklemek amacıyla driver olarak bir şey gösteriyor ve o driveri görmezse (safenet inc.) Program açılmıyor. Ama safeneti yüklemeye çalışırsamda bu hataları alıyorum. hardlock.sys: page fault in nonpaged area.
Sizin attığınız makalede korsan yazılımlar için böyle birşey var ancak benim kurduğum şey korsan değil. yani uzun lafın kısası ben bu hatayı almadan bu driverleri kurabilirmiyim? teşekkürler.

Tasarım programın adını verseydiniz iyi olurdu. Biraz internette araştırır bir şeyler düşünüp bir çözüm sunmaya çalışırdım.

Ek olarak dediklerimi uygula. "sfc /scannow" komutu , "DISM" komutu ve Windows 10 güncelleştirmesi var ise yap.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı