“Page fault in nonpaged area” hatası

Tarikergin

Femtopat
Daha fazla  
Recep Baltaş abi yardımına ihtiyacım var. Bu işte en güvenilir kişi sensin.
Bende Windows 10'da bu hatayı alıyorum. Bilgisayar asla açılmıyor masaüstüne giremiyorum. Windows 10 SSD'de kurulu. 2x8 RAM'im var. Memtest yaptım bitmeye yakın hala bir hata çıkmadı. Büyük ihtimalde çıkmıycak 2 aylık PC.
Dün torrenten bir oyun indirdim(MK11). Oynadık kapattık akşam PC'nin fişini çektik. Sabah kalktık açtık bum mavi ekran. Abi ödevlerim var içinde sunumlarım var yalvarıyorum çözelim bu işi. En altta Tpkd.sys yazıyor bir de.

Dosya Ekleri

• 20201122_180812.jpg
    20201122_180812.jpg
    127,6 KB · Görüntüleme: 130
Anlatırım fakat bunun için çalışan bir PC gerek. Bu yüzden sıkıntı olabilir diye düşündüm. Herhangi bir PC olsun yeter ama PC olmadan Live Linux gerçekten zor.
Linux yükledim flasha giriş yapabildim. Bootu ayarladım flash olarak girdim sonunda. Minidumo dosyaları yok ama burda
Anlatırım fakat bunun için çalışan bir PC gerek. Bu yüzden sıkıntı olabilir diye düşündüm. Herhangi bir PC olsun yeter ama PC olmadan Live Linux gerçekten zor.
Evde başka pc de var ondan usb ye linux kurdum benim pc de açtım linuxu sonra windows klasörünün içinde minidump yok

Son düzenleme:
O zaman o klasörde dosya oluşana kadar mavi ekran alacağız. Ayrıca Minidump klasörüne girmeden önce Windows klasörünün içinde MEMORY.dmp dosyası ya da herhangi bir .dmp uzantılı dosya var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı