“Page fault in nonpaged area” hatası

Tarikergin

Femtopat
Daha fazla  
Recep Baltaş abi yardımına ihtiyacım var. Bu işte en güvenilir kişi sensin.
Bende Windows 10'da bu hatayı alıyorum. Bilgisayar asla açılmıyor masaüstüne giremiyorum. Windows 10 SSD'de kurulu. 2x8 RAM'im var. Memtest yaptım bitmeye yakın hala bir hata çıkmadı. Büyük ihtimalde çıkmıycak 2 aylık PC.
Dün torrenten bir oyun indirdim(MK11). Oynadık kapattık akşam PC'nin fişini çektik. Sabah kalktık açtık bum mavi ekran. Abi ödevlerim var içinde sunumlarım var yalvarıyorum çözelim bu işi. En altta Tpkd.sys yazıyor bir de.

Dosya Ekleri

• 20201122_180812.jpg
    127,6 KB · Görüntüleme: 130
Aşağıdaki rehberi okuyun ve belirtilen dosyayı paylaşın.

Malesed windowsa giremiyorum o belgeleri nasıl alabilirim ki

Bilgisayar kurtarma moduna girdiğinde güvenli moda girerek alabilirsiniz.

Bu arada Tpkd.sys PACE Anti-Piracy yazılımının bir dosyası olarak geçiyor. Yani kaldırmanız gereken uygulamalardan biri de bu.

Son düzenleme:

Bu arada Tpkd.sys PACE Anti-Piracy yazılımının bir dosyası olarak geçiyor. Yani kaldırmanız gereken uygulamalardan biri de bu.
Sorun şu ki güvenli modda başlatma seçeneğine basıyorum ve başlatmıyor

O zaman USB'den çalışan bir Linux dağıtımı ile bilgisayarı açmayı deneyin. Ben mesela o tarz durumlara karşı yanımda antiX Live USB ile gezerim. Yanında da Windows 10 kurulum USB belleğiyle. Gittiğim yere 2 USB bellek götürürüm desem yeridir. Bu arada ne yazık ki o dosyalar olmadan yardım edemeyiz. Sadece belirttiğiniz SYS dosyasının kaynağını verebildim o kadar.

Bu arada Tpkd.sys pace anti-piracy yazılımının bir dosyası olarak geçiyor. Yani kaldırmanız gereken uygulamalardan biri de bu.

Güvenli mod başlatmaya basıyorum yani 4'e resimdeki gibi ama yine mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum.

Ben yarın en yakın bilgisayarcıya teslim etmeyi düşünüyorum sizce yapayım mi böyle bir şey çözerler diye düşünüyorum çünkü benim aklım almıyor gibi dediklerinizi çok masraf çıkar mı ve bilgisayarcıya ne dememi tavsiye edersiniz?

Dosya Ekleri

• 20201122_235538.jpg
    152,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 20201122_235547.jpg
    113,3 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarcıların %98'inden fazlası minidump okumayı bilmez. Muhtemelen masraf çıkacaktır. Eğer bir şey bulamazsa o bilgisayardan hiç yoksa istediğimiz dosyaları verirseniz gerekli adımları belirtiriz. İyi geceler.

Şu yazdıklarınızı afedersiniz bir salağa anlatır gibi anlatır mısınız. Müsait olunca . sabah ilk bunu deneyeceğim. Usb var bende 2 3 tane hangi adımları izliyim. Linux dağıtımı ile pc açma...

Anlatırım fakat bunun için çalışan bir PC gerek. Bu yüzden sıkıntı olabilir diye düşündüm. Herhangi bir PC olsun yeter ama PC olmadan Live Linux gerçekten zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…