Page Fault In Nonpaged Area Mavi Ekran Hatası

NOXUSq

Decapat
Daha fazla  
Technopat'ta bulunan DDU ile ekran kartı sürücüsü kaldırma adımlarını sırasıyla takip ettim, ardından sürücüyü düzgün bir şekilde kurdum. Daha sonra yeniden başlattım, aradan 15 dk geçtikten sonra atikmdag.sys "Page Fault In Nonpaged Area" şeklinde bir mavi ekranla karşılaştım. Ben de tekrar aynı hatayı almamak için görev yöneticisinden ekran kartını şimdilik devre dışı bıraktım. Çözümü bilen varsa paylaşırsa memnum olurum.

Bence kullandığınız laptop çok eski olduğundan BIOS sürümün eski kalmış gibi gözüküyor. Ben baktığımda güncel gözüküyordu galiba. Eğer yanlış bakmadıysam.
Kullandığım laptop 2015 model dediğiniz doğru olabilir. Şuan görev yöneticisinde ekran kartım devre dışı etkinleştirsem büyük ihtimal yine mavi ekran alacağım intel hd5500 ile idare ediyorum ama haliyle oyun ve ağır programlarda zorlanıyor. Sorunumu da çözemedik yinede teşekkür ederim.

Dediğim gibi ekran kartı sürücüsü ile alakalı mavi ekran alıyorsunuz. Ekran kartı sürücüsünü hallederseniz mavi ekran almazsanız diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı