Laufeyson
Hectopat
Daha fazla  

Wireless adaptör kullanıyorum. Modemle aramda 2 oda var ve ethernet kablom yok. Windows bilgisayar alındığında içine korsan yüklenmiş. Ben de 8.1 e yükseltmeyi düşünyorum. Windows kaçak olduğundan 8.1 e geçmede bir sorun olur mu? CMD'yi şimdi yapıyorum.CMD'yi yönetici olarak başlat ve SFC /scannow komutunu gir.
Windows 10'a geç, kaldıysa bütün Windows Update güncellemelerini yap.
Wireless adaptör kullanıyorsan kaldır kablo tak.
Adaptör yüzünden mavi ekran almışsınız. Ek olarak RAM'leri hangi programla test ettiniz? Adaptörün güncel sürücüsü varsa güncelleyin.
Windows bilgisayar alındığında içine korsan yüklenmiş. Ben de 8.1 e yükseltmeyi düşünyorum. Windows kaçak olduğundan 8.1 e geçmede bir sorun olur mu?
Bu soruma da bakabilir misiniz?Adaptör yüzünden mavi ekran almışsınız. Ek olarak RAM'leri hangi programla test ettiniz? Adaptörün güncel sürücüsü varsa güncelleyin.
Evet o program ile test ettim. HDTunePRO ile de HDD'yi test ettim temiz çıktı. Korsan yüklenmiş PC'ye windows olarak. 8.1 yüklesem bir sorun çıkar mı?Memtest86 ile mi? Onla test ettiysen, güzel. Adaptör mavi ekran verdirtiyor.
Sistemin nedir? İyiyse Windows 10'a da geçebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.