PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (50) Mavi Ekran Hatası

Laufeyson

Hectopat
Yer
New Asgard
Daha fazla  
Bu aralar Mavi Ekran hatası almaya başladım. RAM'lerde bir sorun yok. Minidump dosyaları Burada .

CMD'yi yönetici olarak başlat ve SFC /scannow komutunu gir.
Windows 10'a geç, kaldıysa bütün Windows Update güncellemelerini yap.
Wireless adaptör kullanıyorsan kaldır kablo tak.
Wireless adaptör kullanıyorum. Modemle aramda 2 oda var ve ethernet kablom yok. Windows bilgisayar alındığında içine korsan yüklenmiş. Ben de 8.1 e yükseltmeyi düşünyorum. Windows kaçak olduğundan 8.1 e geçmede bir sorun olur mu? CMD'yi şimdi yapıyorum.
CMD bir sorun bulmadı. @Enes3078 sorun sadece wifi adaptöründen mi kaynaklanıyor?

Adaptör yüzünden mavi ekran almışsınız. Ek olarak RAM'leri hangi programla test ettiniz? Adaptörün güncel sürücüsü varsa güncelleyin.

RAM test ile test ettim.
Windows bilgisayar alındığında içine korsan yüklenmiş. Ben de 8.1 e yükseltmeyi düşünyorum. Windows kaçak olduğundan 8.1 e geçmede bir sorun olur mu?
Adaptör yüzünden mavi ekran almışsınız. Ek olarak RAM'leri hangi programla test ettiniz? Adaptörün güncel sürücüsü varsa güncelleyin.
Bu soruma da bakabilir misiniz?

Sistemin nedir? İyiyse Windows 10'a da geçebilirsiniz.
  • İşlemci: İntel Core 2 Duo CPU E7500 2.93GHz 2.94 GHz
  • RAM: 4GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce G100
  • Anakart: Lenovo 7304W6K
Geç cevap için özür diliyorum. Anakartı ve ekran kartını nasıl öğreneceğimi bilmediğimden biraz araştırmam gerekti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…