PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (50) Mavi Ekran Hatası

Laufeyson

Hectopat
Yer
New Asgard
Daha fazla  
Bu aralar Mavi Ekran hatası almaya başladım. RAM'lerde bir sorun yok. Minidump dosyaları Burada .

Şimdi indirdiğin sürücüyü kur. Eğer sürücü programı internetle çalışıyorsa LAN kablosu ile bağlaman gerekecek.
(Dersteydim görmedim, kusura bakma.)

Okursanız sürücü kurulmuyor yazdım.
İstersen aygıt yöneticisinden sürücüleri otomatik olarak bul seçeneğini kullan. (LAN kablosu takılıysa)

Fotoğraf ekran kartını gösteriyor. Siz wireless aracınıza tıklayıp yapacaksınız. Eğer olmazsa wireless aracınızın modelini belirtin size doğru sürücüyü internetten bulup atayım.

Sürücüyü bulup yükledim. LAN kablosu ile bağlanamam zaten wireless ile bağlı. Eski sürümünü yükledim.

Sürücüyü bulup yükledim. LAN kablosu ile bağlanamam zaten wireless ile bağlı. Eski sürümünü yükledim.
Şu an mevcut bir internet sürücünüz var. Yani gerekli dosyaları yükleyebileceksiniz. Bana wireless aracının modelini yazar mısınız? İnternetteki sürücülere bakayım. TP-LINK'in bir modelden iki tane nesil çıkardığı oluyor. Driverlarda da haliyle uyuşmazlık yaşanıyor. Donanım kimliği de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…