PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Hatası

silxo

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar;

Bilgisayarıma 2 gün önce format attım ve format atmadan önce de aldığım "KERNEL SECURITY FAILURE, INACCESSIBLE BOOT DEVICE" ve "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA" mavi ekranlarını almaya devam ediyorum.
Memtest86 ve benchmark programları ile yaptığım taramalar sorunsuz gözüküyor.

MINIDUMP DOSYAM: MINIDUMP — RGhost — файлообменник

Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerini detaylı şekilde belirtin.

Döküm dosyalarına bakacak olursak sorun çok yüksek ihtimalle donanımsal bir problem. Memtest86 yazılımı ile bellek modüllerinizi tek modül tek modül olarak test ettiyseniz ve sıkıntı çıkmadıysa BIOS güncellemesi gerçekleştirin. Windows 10 x64 temiz kurulum yapmayı denediniz mi?

Sistem özelliklerini detaylı şekilde belirtin.

Döküm dosyalarına bakacak olursak sorun çok yüksek ihtimalle donanımsal bir problem. Memtest86 yazılımı ile bellek modüllerinizi tek modül tek modül olarak test ettiyseniz ve sıkıntı çıkmadıysa BIOS güncellemesi gerçekleştirin. Windows 10 x64 temiz kurulum yapmayı denediniz mi?

System Information
------------------
Time of this report: 2/10/2018, 12:14:08
Machine name: DESKTOP-MD299F5
Machine Id: {31507A39-0774-449D-B7A0-3B3A9619EA50}
Operating System: Windows 10 Pro 64-bit (10.0, Build 16299) (16299.rs3_release.170928-1534)
Language: Turkish (Regional Setting: Turkish)
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: B85-HD3
BIOS: BIOS Date: 07/18/13 20:54:35 Ver: 04.06.05
Processor: Intel(R) Core(TM) i7-4770 CPU @ 3.40GHz (8 CPUs), ~3.4GHz
Memory: 16384MB RAM
Available OS Memory: 16260MB RAM
Page File: 3789MB used, 15413MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 12
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
Miracast: Available, with HDCP
Microsoft Graphics Hybrid: Not Supported

Sisteme temiz yüklemiştim 2 gün evvel, testi de tek modül tek modül gerçekleştirdim dediğiniz gibi.

Intel Diagnostics Tool ile işlemci ünitelerini test edin. İşlemcinizdeki olası bir sıkıntı buna sebep oluyor olabilir. Farklı bir anakart ile test etmeniz arızayı büyük ölçüde açığa çıkaracaktır. Taktığınız harici ve USB aygıtlardan birisi bu mavi ekrana sebep oluyor olabilir. Kablosuz mouse klavye kullanıyorsanız bir müddet kullanmayın. Mavi ekranın tekerrür etme süresi ne kadar?

Intel Diagnostics Tool ile işlemci ünitelerini test edin. İşlemcinizdeki olası bir sıkıntı buna sebep oluyor olabilir. Farklı bir anakart ile test etmeniz arızayı büyük ölçüde açığa çıkaracaktır. Taktığınız harici ve USB aygıtlardan birisi bu mavi ekrana sebep oluyor olabilir. Kablosuz mouse klavye kullanıyorsanız bir müddet kullanmayın. Mavi ekranın tekerrür etme süresi ne kadar?

Tool ile testi gerçekleştirdim , pass aldım. Mavi ekran herhangi bir oyun program açtığımda 15 20 dk içinde gelmekte. Kablolu klavye ve mouse kullanıyorum fakat masaüstü için wifi aparatım var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı