Selamlar durduk yere ntoskrnl.exe ve bu mavi ekran hatasını alıyorum yardımcı olursanız sevinirim artık bıkmış durumdayım
Dump dosyası: 022122-6421-01.dmp
Dump dosyası: 022122-6421-01.dmp
ama temiz kurulum yaptım 1 hafta önceHocam sanki virüs girmiş ve sistem dosyalarına zarar vermiş gibi? Haksız mıyım?
Minidump'ta NT'yi çökertip adam akıllı bilgi sahibi olamadığım zaman ayarım kaçıyor. Ya virüs var, ya da o aygıtla alakalı bir durum var.Hocam sanki virüs girmiş ve sistem dosyalarına zarar vermiş gibi? Haksız mıyım?
1 saniye de olsa virüs bulaşmama durumu var mı? Yok. Windows'tan bahsediyoruz.ama temiz kurulum yaptım 1 hafta önce
PSU kaç W? Markası ne? Düşük bir ihtimal de olsa ondan da yapabilir.ünlem kaybolmuş tabi sistemide yazayım. Ryzen 5 3500x xfx 5700xt 2x8 3200 mhz ram msi B450m A Promax anakart gamepower horizon kasa 480gb ssd
Ama temiz kurulum yaptım 1 hafta önce
Virüs testi temiz 750w gamepower ve yeni dump dosyam 022422-8562-01.dmpMinidump'ta NT'yi çökertip adam akıllı bilgi sahibi olamadığım zaman ayarım kaçıyor. Ya virüs var, ya da o aygıtla alakalı bir durum var.
1 saniye de olsa virüs bulaşmama durumu var mı? Yok. Windows'tan bahsediyoruz.
PSU kaç W? Markası ne? Düşük bir ihtimal de olsa ondan da yapabilir.
deniyimBunu indirip "Tam tarama" seçeneği ile tarama yapar mısınız?
hayırDriver güncelleme programı kullandınız mı?
Hayır.
tabi insta veya discord adresi var mı ordan kodu atarımAnyDesk indirin ve "bu çalışma alanı" kodunu paylaşın. Detaylı olarak bakalım, bilgisayara uzaktan bağlanalım.
Tabii Instagram veya Discord adresi var mı oradan kodu atarım
verdi atayım 022422-8562-01.dmpYeniden hata verdi mi? Minidump' a bakalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.