Çözüldü PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA vgk.sys başarısız mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ribery26

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://www.mediafire.com/file/oa3cnt4yb65yo53/101624-18765-01.dmp/file
RAM
8gb
SSD veya HDD modeli
Wdc pc SN520 256gb
Ekran kartı
mx230
Anakart
x509dj
İşlemci
AMD Ryzen 5 3500U with Radeon Vega Mobile
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam merhaba BIOS güncellemesi yaptım. Oyunu tekrar yükledim olmadı. Laptopu formatladım tekrar yükledim fakat sorun aynı devam ediyor. Diğer laptopta bir sıkıntı yaşamadan girebiliyorum ama bu laptopta olmuyor ve minidump da kaydetmiyor artık mavi ekran verip geçiyor sadece.
Birebir aynı problemi yaklaşık bir haftadır yaşıyorum. Ciddi anlamda mümkün olan her şeyi yaptım BIOS güncelleme sürücüler test vs bir çözüm. Bulamadım bence Riot kaynaklı sorun.

C:/Windows/392667600.dat isimli dosyayı silip bilgisayarı yeniden başlatarak sorunu çözdüm. Riot desteğe mesaj atmıştım bu şekilde yapmamı söylediler ve çözüldü sorunum.
Vanguard yazılımını kaldırın.

Ekran görüntüsü 2024-10-16 012929.png

Rehber yardımcı olabilir.

Tam şimdi minidump çıkarmak için technopat sosyal'e giriş yapmıştım ve sizin konunuzu gördüm... Windows 11'de Valorant açtıktan 1-2 dakika sonra aynı mavi ekran hatasını alıyorum.

Rehber yardımcı olabilir.

Yardımınız için teşekkür ederim deneyeceğim, umarım hata vermez artık.

Benim sorunumu çözmedi. İşten geldim 1-2 el atıp çıkayım diye heves edip pcye geçtim ve gecem zehir oldu...
Bu gece Valorant mavi ekran hatası alan çok. Riot Games'in bir güncelleme yapması gerekebilir.

Bu gece Valorant mavi ekran hatası alan çok. Riot Games'in bir güncelleme yapması gerekebilir.
Beta falan bilmiyorum kaydım yok beta için. daha dün gece bir sorun yaşamadan oynuyordum.

Sistem özelliklerim: Gigabyte H610M DDR4, i5 12400F, 2x8 Corsair Vengeance RAM, Gigabyte Windforce RTX 4060.
sürücülerim vs. her şey güncel.

Beta falan bilmiyorum kaydım yok beta için. daha dün gece bir sorun yaşamadan oynuyordum.

Sistem özelliklerim: Gigabyte H610M DDR4, i5 12400F, 2x8 Corsair Vengeance RAM, Gigabyte Windforce RTX 4060.
sürücülerim vs. her şey güncel
Yanlış konuya yazmışım. :)

daha dün gece bir sorun yaşamadan oynuyordum.
Dün sorun yaşamamanız bugün yaşamayacağınız anlamına gelmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı