PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Windows 10 Mavi Ekran

Akiyorm nickli moderator arkadaş. Ben forumda çok kez, hatta Recep Baltaş’ın Blue Screen View ile bu hataları analiz ettiğini gördüm. Zaten Google’a bile, Blue screen view nedir yazdığın zaman, bu programın mavi ekran hatalarını analiz ederek çözüm bulmakta kullanıldığı yazıyor. Hadi diyelim kullanılmasa bile ki öyle bir durum ortada yok, yazdıklarıma hemen yanlış bilgi şöyle, böyle, deyip üzerine bir de uyarı cezası atıp, benim diğer mesajlara cevap vermemi nasıl engellersin. Ayıp denen bir şey var. Ben kendimi dahi savunamadan, kafana göre nasıl yasak koyarsın bana. Varsa bir bilgi eksikliği, ben zaten derim ki bilmiyorum ya da bilgim yok, yazmam. Ntoskrnl.exe hatasını zamanında ben de alıyordum ve RAM’lerimde de hiçbir şey yoktu. O yüzden arkadaşa belki çözüme kavuşmasında yardımcı olmak için, gördüklerimden önerilerde bulundum. Madem ben yanlıştım, sen doğruydun niye bulamadın sorunu. Çözüm bulmak isteyene engel olma. Bu işler böyle olmaz, deneyerek gitmek gerekiyor, hiç umulmadık şey, başka hatalara sebebiyet veriyor donanımda.

bsv.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Akiyorm nickli moderator arkadaş. Ben forumda çok kez, hatta Recep Baltaş’ın Blue Screen View ile bu hataları analiz ettiğini gördüm. Zaten Google’a bile, blue screen view nedir yazdığın zaman, bu programın mavi ekran hatalarını analiz ederek çözüm bulmakta kullanıldığı yazıyor. Hadi diyelim kullanılmasa bile ki öyle bir durum ortada yok, yazdıklarıma hemen yanlış bilgi şöyle, böyle, deyip üzerine bir de uyarı cezası atıp, benim diğer mesajlara cevap vermemi nasıl engellersin. Ayıp denen bir şey var. Ben kendimi dahi savunamadan, kafana göre nasıl yasak koyarsın bana. Varsa bir bilgi eksikliği , ben zaten derim ki bilmiyorum ya da bilgim yok, yazmam. Ntoskrnl.exe hatasını zamanında ben de alıyordum ve RAM’lerimde de hiçbirşey yoktu. O yüzden arkadaşa belki çözüme kavuşmasında yardımcı olmak için, gördüklerimden önerilerde bulundum. Madem ben yanlıştım, sen doğruydun niye bulamadın sorunu. Çözüm bulmak isteyene engel olma. Bu işler böyle olmaz, deneyerek gitmek gerekiyor, hiç umulmadık şey, başka hatalara sebebiyet veriyor donanımda.

Eki Görüntüle 609723
Bunun ayıp ile alakası bulunmuyor, yanlış bilgi sunduğunuzda uyarı alırsınız. Sunduğunuz çözüm yanlış.
Nasıl mavi ekran analizi yapılır bakın dilerseniz;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yazım hatası yoktu mesajımda, Türkçe öğrenmeni tavsiye ederim. Ayrıca verdiğin bilgilerle arkadaşın işi çözülmedi. Yanlış mesaj verdiğin için kendine yasak koyabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı