Çözüldü PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

• Konuyu başlatan CMST
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.375
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CMST

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bugün Mavi Ekran aldim ve sorunun ne oldugunu bilmiyorum buyrun Minidump; Minidump - Copy

Çözüm
Avira kaldır, Realtek e Nvidia sürücülerinizi güncelleyin. MSI araçlarını kaldırın.
Avira yerine ne önerirsiniz ? Realtek ve Nvidia sürücülerini güncelledim. Memtest+86 ile Ram testi yaptim hata bulmadi.

Avirayi kaldirdim, MSI araclarini kaldirdim, su anda PC Antivirüssüz hangi antivirüsü önerirsiniz ? Yada Windows Defender yeterli midir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Almanyada okuyorum ve genellikle Almanca konusuyorum, sizce nasil bir Türkce'ye sahip olabilirim ki ? Tabiki de cok az.

Aslinda dogru söylüyorsunuz da genellikle hep okulda oluyorum ve neredeyse hic bos zamanim olmuyor. Tabiki de bende isterim daha iyi Türkce konusabilme veya hatasiz yazabilme gibi seyler. Ancak iste olmuyor malesef. Kursa gitmeyi düsünüyorum da burada Türkce kursu diye bir sey yok ve zaten dedigim gibi zamanim da olmuyor ki.

Su ana kadar hic Mavi ekran vermedi Anti virüs programi yok herhangi bir Anti virüs programi önerirmisiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı