Çözüm PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ömer Tosun

Hectopat
DMP dosyalarının yok olmadı ile sorunun düzelmesi arasında hiçbir bağ yok. DMP dosyalarını sen sildin demek oluyor bu bir şekilde.
Merhaba Recep bey bende bügün aynı seyi yasadım multiplayerde kırmızı ekran dırr ses ve sonra reset attı aynı şekilde rapor gönderdim microsoft'a sizce sorun nedir ? Yanlız bir şey dikkatimi çekti kırmızı ekran geldiğinde HDD ışığı sürekli yandı ve yeniden basladığında BIOS çok geç açıldı sizce işlemci ekran kartına darboğaz mı yapıyor?

İşlemci:Amd fx 8350
Ekran kartı : SAPPHIRE 3GB HD 7950 OC VAPOR-X DUAL-X SOĞUTMA GDDR5 384 BIT

Merhaba Recep bey bende bügün aynı seyi yasadım multiplayerde kırmızı ekran dırr ses ve sonra reset attı aynı şekilde rapor gönderdim microsoft'a sizce sorun nedir ? Yanlız bir şey dikkatimi çekti kırmızı ekran geldiğinde HDD ışığı sürekli yandı ve yeniden basladığında BIOS çok geç açıldı sizce işlemci ekran kartına darboğaz mı yapıyor?

İşlemci:Amd fx 8350
Ekran kartı : SAPPHIRE 3GB HD 7950 OC VAPOR-X DUAL-X SOĞUTMA GDDR5 384 BIT

Dar boğaz olayı söz konusu değil. Microsoft'a rapor gönderme derken ? Program mı hata veriyor da rapor gönderme seçeneğine basıyorsun ? Windows/Minidump klasörünün içindeki .dmp uzantılı dosyayı Dropbox, Yandex.Disk, Google Drive, Rghost gibi bir siteye yükleyip burada paylaş. Öncelikli olarak şu BIOS'unu güncelle bir de.

Dar boğaz olayı söz konusu değil. Microsoft'a rapor gönderme derken ? Program mı hata veriyor da rapor gönderme seçeneğine basıyorsun ? Windows/Minidump klasörünün içindeki .dmp uzantılı dosyayı Dropbox, Yandex.Disk, Google Drive, Rghost gibi bir siteye yükleyip burada paylaş. Öncelikli olarak şu BIOS'unu güncelle bir de.
Buyrun ;
082113-18330-01.dmp — Yandex.Disk
080213-14804-01.dmp — Yandex.Disk

- - - Güncellendi - - -

cevap bekliyorum

Ekran kartı Belleği, İşlemci belleği, Ram Bunlardan birinde problem olabilir. Yönetici olarak CMD konsolunu açıp "chkdsk /f /r" yapın. Ekran kartı, Deamon tools ve IDM silin, ccleanerla temizlikler yapıp Yine yönetici cmd konsolunda "sfc /scannow" yapın. Bundan sonra malwarebyte indirip derin tarama yapın, herhangi bir zararlı bulursa resimli olarak bize bildirin.

Ekran kartı Belleği, İşlemci belleği, Ram Bunlardan birinde problem olabilir. Yönetici olarak CMD konsolunu açıp "chkdsk /f /r" yapın. Ekran kartı, Deamon tools ve IDM silin, ccleanerla temizlikler yapıp Yine yönetici cmd konsolunda "sfc /scannow" yapın. Bundan sonra malwarebyte indirip derin tarama yapın, herhangi bir zararlı bulursa resimli olarak bize bildirin.
PC yeniden basladi scanning and repairing drive 27'de takıldı. Bu nedir ?

- - - Güncellendi - - -

o öğeleri sildim ardından 7 tane daha çıktı onlarıda sildim dosyanın içeriğinde yandex element ve windows 8 crak anahtarları vardı kayıt defteri düzenleyicisi filan

M5iEl0o.jpg
yQ8vAYc.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
27'de kalan oluyormuş nettede yazıyor, Sen bekledi isen devam etmesi lazımdı. O hdd üzerindeki kayıtları düzeltiyor, 7 tane daha çıkdı dediğin ccleaner ise sorun değil sen devamlı tarama yapabilirsin bitene kadar. Win8 crack filan demişsin onları da sil, Malwarebyte da Bulunan zararlıları hepsini seçip sil.

27'de kalan oluyormuş nettede yazıyor, Sen bekledi isen devam etmesi lazımdı. O hdd üzerindeki kayıtları düzeltiyor, 7 tane daha çıkdı dediğin ccleaner ise sorun değil sen devamlı tarama yapabilirsin bitene kadar. Win8 crack filan demişsin onları da sil, Malwarebyte da Bulunan zararlıları hepsini seçip sil.
Sildim suan windows da orjinallikten çıktı :) IDM vardı onuda sildim tekrar yükleyem mi? Ekran kartını 13.8 driveri güncelledim bios güncel tam olarak sizce sorun nedir ? Ekran kartının belleği mi bozuk birde bu dmplerin içeriğini yazar mısınız buraya ?

RAM'ler bozuk gibi. Bu program ile tarayın:

https://www.technopat.net/forum/mas...usb-den-calisan-ram-bellek-test-programi.html

Kod:
A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage
to your computer.

The problem seems to be caused by the following file: hal.dll

If this is the first time you've seen this stop error screen,
restart your computer. If this screen appears again, follow
these steps:

Check to make sure any new hardware or software is properly installed.
If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer
for any Windows updates you might need.

If problems continue, disable or remove any newly installed hardware
or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing.
If you need to use safe mode to remove or disable components, restart
your computer, press F8 to select Advanced Startup Options, and then
select Safe Mode.

Technical Information:

*** STOP: 0x00000101 (0x0000000000000019, 0x0000000000000000, 0xfffff88002adc180, 
0x0000000000000003)

*** hal.dll - Address 0xfffff8016b1ae500 base at 0xfffff8016b162000 DateStamp 
0x5010abe8

Kod:
A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage
to your computer.

The problem seems to be caused by the following file: hal.dll

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

If this is the first time you've seen this stop error screen,
restart your computer. If this screen appears again, follow
these steps:

Check to make sure any new hardware or software is properly installed.
If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer
for any Windows updates you might need.

If problems continue, disable or remove any newly installed hardware
or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing.
If you need to use safe mode to remove or disable components, restart
your computer, press F8 to select Advanced Startup Options, and then
select Safe Mode.

Technical Information:

*** STOP: 0x00000050 (0xfffffa8084858598, 0x0000000000000001, 0xfffff880079c00c2, 
0x0000000000000002)

*** hal.dll - Address 0xfffff802fa795900 base at 0xfffff802fa749000 DateStamp 
0x5010abe8

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı