Pahalı olmayan mouse önerisi

Pahalı'dan kasıt ne onu belirtmenizde yarar var. Kimine göre 50TL pahalı , kimine göre 1000TL pahalı değil.

Ben yine de bir öneri yapayım:

Itopya üzerinden alınsa daha iyi olur ve uyarı yapayım. Ağır bir fare. Onun haricinde güzel bir faredir.

Onun fiyatına daha iyi fareler var be hocam ama olsun. Corsair Sabre Pro ve SteelSeries Prime Mini vardı. Kabul edilebilir bir öneri sayalım.

Gamepower bane ve İnca img 343.
İkisi de tek kelimeyle, çöp.

Onun fiyatına daha iyi fareler var be hocam ama olsun. Corsair sabre Pro ve SteelSeries Prime mini vardı. Kabul edilebilir bir öneri sayalım.

Hocam bir aralar bayağı öneriliyordu bu mouse şimdi hatırladım ne oldu bayağıdır piyasada yok bir sorunu veya fiyat olarak aynı fiyata daha iyi mouseler mi çıktı?

Hocam bir aralar bayağı öneriliyordu bu mouse şimdi hatırladım ne oldu bayağıdır piyasada yok bir sorunu veya fiyat olarak aynı fiyata daha iyi mouseler mi çıktı?
Firmware güncellemesi sırasında brick olma olayı sorunu var ama çözülecek bir sorun, çözümü @JakerT4'ün profilinde vardır. O bütçeye başka daha iyi fare çıkmadı hocam. Bir SteelSeries Prime Mini var onu da eli küçük olanlara öneriyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı