Paicoo güvenilir mi?

arthurmorgan34

Hectopat
Katılım
31 Ekim 2020
Mesajlar
223
Arkadaşlar paico diye bir uygulama var dolariniza günlük olarak faiz yüklüyor. Uygulamasında Amazon ortağı olduğu yazıyor. Bu uygulama güvenilir mi bilen var mı?
 
Evet kripto para olarak alıyor. Şu anda mesela bugüne özel 130 dolar yükleyene 130 dolar vereceği yazıyor misal 100 dolara günlük 3 dolar faiz veriyor.
Yüzde yüz "dolar bazında" çok ütopik bir faiz. Tabiki de yalan. 100 dolara aylık 5 cent Felan alırsınız. Günlük 3 dolar bile gerçek olamayacak kadar fazla hocam.

Parayı attığınızda ödeme gelmedi dese ne yapacaksınız? Doğru adrese de atsanız bile yanlış diyip paranın üstüne yatacak.
 
HIK online vardı bi ara ona benziyor sistemin bir gün patlacağı kesin yatırdığınızı çekin veya biraz fazlasını çekin kar ile oynamaya devam edin zaten 3 günden önce çekemiyorsunuz 60 kutu açmanız lazım oda 3 gün yapıyor parayı çekenleri gördüm dediğim gibi ben 131 yatırıdm bonus falan derken 284 oldu şuan günlük 6.5 dolar veriyor yarın 180 dolar çekeceğim 110 dolarla devam 50 dolar kardayım riskini göze alın siz yatırınca patlayacak belkide ona göre üzülmeyin ama şuda bir gerçek ilk girenler kazanır sistem yeni o yüzden yatırdım ve parayı çekenleri gördüğüm için yatırdım
 

Yeni konular

Geri
Yukarı