Kırdılar beni maalesef @Neşeli Enginar Yok ya öyle bir şey değil İşlerim aşırı yoğunlaşıyor bu dönemde. Fazla zaman ayıramayacağım maalesef sosyale. Sisteme de zarar vermemek için ayrılmayı tercih ettim Bakarsın ilerde yine gelirim kabul ederlerse
Bunlar hep o malum kisinin sucu (Simdi tüm modlar düsünüp dursun acaba ben miyim? diye) ahahahhaaa
Saka bir yana önceliklerin icin ayrilmissin anladigim kadariyla, ben olsam ben de aynisini yapardim yemin ederim.
Senin zarar verecegin sistem yoluna hali olsun, takma hic. Seviliyorsun
Kırdılar beni maalesef @Neşeli Enginar Yok ya öyle bir şey değil İşlerim aşırı yoğunlaşıyor bu dönemde. Fazla zaman ayıramayacağım maalesef sosyale. Sisteme de zarar vermemek için ayrılmayı tercih ettim Bakarsın ilerde yine gelirim kabul ederlerse
Kötü olmuş. En sevdiğim Mod'tu. ''Konu Dışı'' bölümüne Mod samimiyetini getiren biriydi. Gerçi son dönemde bulunan Mod'lar çok iyi seçiliyor ve konularda aktif olmaları çok güzel. Düşük mesajlı ve beğeni sayılarının olması ayrı güzel. Çünkü egolu olmuyorlar. Ama bu devrim @painkiller ile başladı. Adamsın @painkiller.
@.I.N.И.A. eksik olma güzel düşüncelerin için Ara ara girmeye çalışacağım sosyale @114187 kralsın dostum Buralarda olmaya çalışacağım elimden geldiğince