Paint, Karanlık Mod Desteğine Kavuşuyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan ki Paint zaten modern hali değil mi bunun ya 😅
Çok fark var. Şimdi ki biraz karmaşık. Ama o çok daha basit ve kullanımı kolay. Fakat modern değil çıktığı yıla göre normal şekilde.

Windows-11-Paint-Karanlik-Mod-Koyu.jpg

MS Paint kısa süre önce yeniden tasarlandı ve Windows Insider kanallarındaki testler sürüyor. Bununla birlikte Windows 11’in gelecekteki güncellemeleriyle birlikte karanlık mod için destek sunulacak. Microsoft, Eylül ayından yeniden tasarlanan Paint’i Dev Channel’daki kullanıcılarla test etmeye başladı. Yeni Paint, klasik Windows uygulamasının modern görünüm kazanmış hali ve görünüşe göre eski kod tabanına dayanıyor. USP platformuna […]

Devamı: Paint, Karanlık Mod Desteğine Kavuşuyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Screenshot_2022-01-02_21-01-20.png

Evet...

Umarım çok eskiden olduğu gibi yine günlük kullanıcılar için güzel ve basit işler yaparlar, Movie Maker'ı geri getirmek, Paint 3D'den çaktırmadan çıkardıkları onca özelliği ve fazlasını geri getirmek gibi. Ufak işler için bir sürü abidik gubidik programla uğraştırıyolar bizi. Gerçi Windows 11'i denemedim hala, belki farklı bir şeyler vardır.

Umarım çok eskiden olduğu gibi yine günlük kullanıcılar için güzel ve basit işler yaparlar, Movie Maker'ı geri getirmek, Paint 3D'den çaktırmadan çıkardıkları onca özelliği ve fazlasını geri getirmek gibi. Ufak işler için bir sürü abidik gubidik programla uğraştırıyolar bizi. Gerçi Windows 11'i denemedim hala, belki farklı bir şeyler vardır.
Yani biraz daha iyi windows 11 ama bence hayla değiştirmeleri gereken bolca şey var. Keşke biraz daha hızlı yapsalar getirecekleri güncellemeleri.

Video Düzenleyici var zaten.

Ne çıkardılar tam olarak? Haberim yok.
Pardon evet video düzenleyiciden de özellik çıkarmışlardı. Açıkçası Paint'i hatırlamıyorum bayağı oldu, hata falan çok almaya başlamıştım bir süredir kullanmayı bıraktım. Ama video düzenleyicide eskiden olduğu gibi geçiş efektleri falan yok, cidden laf olsun diye söylemedim bir ara çok saç baş yoldurttu bu programlar 🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı