Paket kaybının sebebi modem olabilir mi?

shaxef

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar. Bundan 8-9 ay öncesinde operatör geçişi yapmıştım geçiş yapma sebebim paket kaybıydı fakat geçiş yaparken modem değiştirmedim ve paket kaybım sürekli olarak devam etti. Her ay arıza ekibe evimize gelip kablomuzu ve şaseleri ölçüp modem diyerek gidiyorlar. Size de sormak istiyorum sizce bu paket kaybı sorunum modemden kaynaklı olabilir mi? Modem 2020 civarlarında alınmıştı ZyXEL VMG3313-B10a) download 30.5 upload 12.5 şimdiden teşekkürler.

Evet olur, ben kendimden örnek vereyim. Turknet kullanıyorum, modemi ben halledeceğimi söyleyip modem almadım, tanıdık birisinde boşta duran zyxel marka bir modem vardı, onla kurulumu yaptığımda aldığım max hız 35 mbps şeklindeydi. Aboneliğim 50 mbps bu arada.

Daha sonra araştırmalarım sonucu Keenetic modem aldım ve kurulumu yaptığımda aldığım hız değeri 48-52 mbps arasında değişiyordu, 4 sene oldu hala aynı hız değerlerini alıyorum.

Sonuç olarak, modem durumu etkiler, en azından bende etkilediğine şahit oldum.

Evet olur, ben kendimden örnek vereyim. TurkNet kullanıyorum, modemi ben halledeceğimi söyleyip modem almadım, tanıdık birisinde boşta duran ZyXEL marka bir modem vardı, onunla kurulumu yaptığımda aldığım Max hız 35 Mbps şeklindeydi. Aboneliğim 50 Mbps bu arada.

Daha sonra araştırmalarım sonucu Keenetic modem aldım ve kurulumu yaptığımda aldığım hız değeri 48-52 Mbps arasında değişiyordu, 4 sene oldu hala aynı hız değerlerini alıyorum.

Sonuç olarak, modem durumu etkiler, en azından bende etkilediğine şahit oldum.

Rica etsem bana bir VDSL modem önerir misiniz? Bütçe: 750-1250TL

Technopat Haberler

Geri
Yukarı