Paket yükseltip tahahhüdü feshedince cayma bedeli ödenir mi?

Vallahi ilk başvuru zamanları isteğim vardı da şimdi hevesim gitti. Sene sonunu bekleyip sene sonu TTNET'i iptal ettirip fiber kullanan bir sağlayıcı ya geçerim. Paket yükselteyim en azından dedim uygun paket bulunamamaktadır diyor yani sene sonuna kadar 16Mbps'e mahkumum. Neyse zaman gösterecek ne olup biteceğini.

Fiber gelince hocam alternatif firma geçersin ucuza yüksek hız imkanlı 200Mbps 219.90TL FixNet gibi. O zamana kadar zam gelir bence.

Valla ilk başvuru zamanları isteğim vardı da şimdi hevesim gitti.Sene sonunu bekleyip sene sonu TTNet i iptal ettirip fiber kullanan bi sağlayıcı ya geçerim.Paket yükselteyim en azından dedim uygun paket bulunamamaktadır diyor yani sene sonuna kadar 16mbps e mahkumum.Neyse zaman gösterecek ne olup biteceğini.
İyi de altyapınız fiber değil ki fiber kullanan sağlayıcıya nasıl geçeceksiniz? Ayrıca cümle baştan yanlış :D Fiberi sağlayıcılar değil müşteri kullanır. Neyse ben ne demek istediğinizi anladım da altyapınız fiber olmadığı için kullandığınız paketin ismi fiber olsun miber olsun değişen bir şey olmayacak.

Zaten 72 Mbps destekleyen bir VDSL altyapınız var. Buna göre bir paket tercih edebilirsiniz. Mesela 50'lik bir paket kullanabilirsiniz. Hangi firmaya abone olacağınız size kalmış tabii.

İyi de altyapınız fiber değil ki fiber kullanan sağlayıcıya nasıl geçeceksiniz? Ayrıca cümle baştan yanlış :D Fiberi sağlayıcılar değil müşteri kullanır. Neyse ben ne demek istediğinizi anladım da altyapınız fiber olmadığı için kullandığınız paketin ismi fiber olsun miber olsun değişen bir şey olmayacak.

Zaten 72 Mbps destekleyen bir VDSL altyapınız var. Buna göre bir paket tercih edebilirsiniz. Mesela 50'lik bir paket kullanabilirsiniz. Hangi firmaya abone olacağınız size kalmış tabii.
Hangisini seçerim bilmem ama TT den sıkıldım artık.Kardeşim gta5 indiriyor 1.5 gün onun dışında interneti kullanamıyorsun kötü oluyor.fiber kullanan dediğim fiber bi paket işte.Bari paketimi yükseltebilseydim sene sonuna kadar rahat ederdim.Neyse dediğim gibi sene sonunu beklemeyi düşünüyorum.

Hangisini seçerim bilmem ama TT'den sıkıldım artık. Kardeşim GTA 5 indiriyor 1.5 gün onun dışında interneti kullanamıyorsun kötü oluyor. Fiber kullanan dediğim fiber bir paket işte. Bari paketimi yükseltebilseydim sene sonuna kadar rahat ederdim. Neyse dediğim gibi sene sonunu beklemeyi düşünüyorum.

Türk Telekom kullanuyorum değmez pahalı. Alternatif operator geçin hocam. Pahalı tbtnet var FixNet uplink ondan ucuz olan FixNet'i öneririrm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı