GeForce NOW Paketi alınır mı?

Ghostxz3

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar GeForce NOW'dakı bu paket alınır mı? 99 TL acayip ucuz fiyat ama 4 saatlık oturum süresi diyor bir de haftalık 8 saat diyor tam anlamadım sizce alayım mı?

Merhaba arkadaşlar GeForce NOW'dakı bu paket alınır mı? 99 TL acayip ucuz fiyat ama 4 saatlık oturum süresi diyor bir de haftalık 8 saat diyor tam anlamadım sizce alayım mı?

Eki Görüntüle 2215206
GFN "fiber 100mphs" internetiniz varsa bile çok kötü çalışan bir sistem. En azından TR için böyle. Bence almayın.

Eki Görüntüle 2215206
Alınmaz hocam GeForce NOW da internetiniz çok iyi değilse donma kasmadan 4 saat oynayacaksanız 2 saate düşüyor bu aralar sunucuları zaten iyi değil önermiyorum paranıza yazık.

İnsanları kandırmak için bin tane paket çıkarıp kafa karıştırıyorlar almanı önermiyorum Türkiye sunucuları çok kötü 50TL'ye aylık satsalar bile almanı önermiyorum bırak aç kalsınlar.

Alınmaz hocam GeForce NOW da internetiniz çok iyi değilse donma kasmadan 4 saat oynayacaksanız 2 saate düşüyor bu aralar sunucuları zaten iyi değil önermiyorum paranıza yazık.

Hocam globaldan 1 saat kullandım gayet güzel sonuç verdi ama TR için rezalet diyorlar.

Hocam internetiniz iyi olsa bile çok kötü. Önerim boostroid veya yurt dışından VPN ile GFN almanız.

Hocam yurtdışındaki GFN ne kadar oluyor ki en ucuzu.

Aynen öyle hocam ben deneyimlemek için almıştım leş atıyor sunucular Amerika veya Almanya sunucusu çok kaliteli ama çünkü adamların alt yapısı gelişmiş bizde hala geliştiriliyor o yüzden bağlantı kopmaları mıdır dersiniz ping midir dersiniz takılmalar mı dersiniz çok kötü 100 TL yi çöpe atın ondan daha iyi yada sadaka kutusuna atın veya sokaktaki ihtiyaç sahibi birine verin daha mantıklı olacaktır.

Hocam globaldan 1 saat kullandım gayet güzel sonuç verdi ama TR için rezalet diyorlar.

Hocam Can veya Mesut abiye güvenme. O adamların sponsor almaları için binbir takla atmaları lazım zaten. Eğer seni kandırmazlarsa bazı gelişimleri geç tanıtacaklarını bildiklerini için sponsorluk alıyorlar.

Hocam peki yurt dışından alsam nasıl olur mesela uygulamaya girerken GAME+ üyeliyle oturum açıyoruz serviri Türkiye olarak gösteriyor ben gittim yurt dışından kod aldım etkinleştirdim sonra yurt dışına mı bağlanacağım direk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…