GeForce NOW Paketi alınır mı?

Hocam Can veya Mesut abiye güvenme. O adamların sponsor almaları için binbir takla atmaları lazım zaten. Eğer seni kandırmazlarsa bazı gelişimleri geç tanıtacaklarını bildiklerini için sponsorluk alıyorlar.
Reklam verseler bende yaparım onlarında bu uygulamayı kullandıklarını zannetmiyorum hocam zaten adam reklamdan gelen paraya bakıyor ama milletde diyor ulan alsam mı acaba sistemim yeterli değil istediğim oyunu oynayacağım diye alıyor ama bilmediği bir şey var ki Ülkesindeki altyapı henüz gelişmekte ve 5G bile daha yeni çıktı hocam öyle düşünün Türkiye tüm dünyada interneti en yavaş ülkelerden birisidir bunuda söylemiş olayım o yüzden bu tür uygulamalar kesinlikle alınmaz Türkiyede ikametgah ediyorsanız VPN gibi uygulamalarıda kullanmayın derim MS daha çok yükseltiyor onuda denedim olmuyor sanal sunucudan zaten ne kadar oynayabilirsin ne kadar kaliteli oynayabilirsin birde bunu düşünmek lazım.

Hocam peki yurt dışından alsam nasıl olur mesela uygulamaya girerken GAME+ üyeliyle oturum açıyoruz serviri Türkiye olarak gösteriyor ben gittim yurt dışından kod aldım etkinleştirdim sonra yurt dışına mı bağlanacağım direk.
Yurt dışına bağlasanız bile o ülkenin VPN'sini açmalısınız ki yine donma takılmalar olacaktır VPN hatlar üzerindeki bağlatıyı tam sağlayamıyor o yüzden TR deki gibi kasma donma yaratacaktır maalesef.

Reklam verseler bende yaparım onların da bu uygulamayı kullandıklarını zannetmiyorum hocam zaten adam reklamdan gelen paraya bakıyor ama milletde diyor ulan alsam mı acaba sistemim yeterli değil istediğim oyunu oynayacağım diye alıyor ama bilmediği bir şey var ki ülkesindeki altyapı henüz gelişmekte ve 5G bile daha yeni çıktı hocam öyle düşünün Türkiye tüm dünyada interneti en yavaş ülkelerden birisidir bunu da söylemiş olayım o yüzden bu tür uygulamalar kesinlikle alınmaz Türkiye'de ikametgâh ediyorsanız VPN gibi uygulamaları da kullanmayın derim ms daha çok yükseltiyor onu da denedim olmuyor sanal sunucudan zaten ne kadar oynayabilirsin ne kadar kaliteli oynayabilirsin bir de bunu düşünmek lazım.
VPN ücretsiz üyelik için kullanılıyor ve sıraya bağlandıktan sonra VPN kapatılabiliyor. Ücretli abonelik için VPN gerekmiyor direk bağlanabiliyor. Bu sistemin Türkiye'de hala geliştirildiğini sanmıyorum belki 3-4 yıl sonra anca bir gelişim görürüz şu anlık parayı cebe indiriyorlar.

Reklam verseler bende yaparım onlarında bu uygulamayı kullandıklarını zannetmiyorum hocam zaten adam reklamdan gelen paraya bakıyor ama milletde diyor ulan alsam mı acaba sistemim yeterli değil istediğim oyunu oynayacağım diye alıyor ama bilmediği bir şey var ki Ülkesindeki altyapı henüz gelişmekte ve 5G bile daha yeni çıktı hocam öyle düşünün Türkiye tüm dünyada interneti en yavaş ülkelerden birisidir bunuda söylemiş olayım o yüzden bu tür uygulamalar kesinlikle alınmaz Türkiyede ikametgah ediyorsanız VPN gibi uygulamalarıda kullanmayın derim MS daha çok yükseltiyor onuda denedim olmuyor sanal sunucudan zaten ne kadar oynayabilirsin ne kadar kaliteli oynayabilirsin birde bunu düşünmek lazım.
Hocam gelişmesi güzel ancak yurtdışı fiyatıyla aynı olması sorun. Bence TR'den GFN almayın. 12 ay kullandım. Müşteri hizmetlerine yazdım ve hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Hak etmeyenlere para kazandırmayınız.

VPN ücretsiz üyelik için kullanılıyor ücretli abonelik için VPN gerekmiyor direk bağlanabiliyor. Bu sistemin Türkiye'de hala geliştirildiğini sanmıyorum belki 3-4 yıl sonra anca bir gelişim görürüz şu anlık parayı cebe indiriyorlar.
Hocam Turkcell ve gelişim diyorsunuz??????????
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani hocalarım VPN açıp yurt dışından alın diyorsunuz değil mi?
Öyle demiyor şöyle diyorum önce ücretsiz abonelik ile bir test et Türkiye sunucusunu da aynı şekilde test et ona göre tercihini yap Türkiye sistemleri 1060 ve 2080 ekran kartı kullanıyor global 1060 ekran kartını sadece ücretsiz abonelik de kullanıyor ücretli abonelikler de ise 3060 da atabiliyor 2080 ile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı