Paketi delik hazır mantı yenilir mi?

dusunenadam06

Femtopat
Daha fazla  
Geçen hafta bizim bakkal abiden superfresh donuk mantı almistim eve gidince bir baktim kucuk delik varmis iade ettim. Simdi bugün bir daha gittim bu sefer şahin Kayseri mantisi aldim yine delik varmis🤯deligin boyutunu assagiya koydum. Yersem zehirlenir miyim? Artik utaniyorum gidip iade etmeye. Adam sen mi deliyon diyecek diye korkuyorum. Ambalajinda havayla temas ettigi an 2 gun icinde tuketin diyor.

image.jpg

Hocam donduktan sonra delindiği ve delik varken hiçbir şekilde çözünmediği garanti olsa bir problem olmazdı ama böyle bir garanti yok. Donmuş halde değilken hava teması baya sakıncalı. Bizim bakkal abi samimiyetindeysen abi şöyle abi böyle dersin bir şey olmaz. Sağlığından önemli değil.

Geçen hafta bizim bakkal abiden superfresh donuk mantı almistim eve gidince bir baktim kucuk delik varmis iade ettim. Simdi bugün bir daha gittim bu sefer şahin Kayseri mantisi aldim yine delik varmis🤯deligin boyutunu assagiya koydum. Yersem zehirlenir miyim? Artik utaniyorum gidip iade etmeye. Adam sen mi deliyon diyecek diye korkuyorum. Ambalajinda havayla temas ettigi an 2 gun icinde tuketin diyor.

Eki Görüntüle 2477766
O delikten hiçbir şey olmaz.

Eki Görüntüle 2477766
Delikte amma büyükmüş hocam. 😳 Bir şey olmaz yiyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı