Paketimden fazla indirme hızı alıyorum

SİLENT19

Hectopat
Komik bir durum soru değil sadece konu olarak açacağım. Benim internetim 24 Mbps yani saniyede 3.2 falan download demek. Fakat Speedtest test yaptım sonuç bu çıktı ve normal bir indirme yaparken indirmem 4.5 falan yani 30 Mbps falan. 40M bps gibi o civarlarda bedavaya indirme hızı ama sordum. 24 Mbps paketim komik bur durum :D.

Dosya Ekleri

• 9347243864.png
    9347243864.png
    7,9 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ve 2-3 arkadaşım 25 er megabitlik internet kullanıyoruz. Ve hepimiz hızmızın 2 katı alıyoruz. Herhalde kurumsal firmaların bu süreçteki kullanıcılara desteği bu şekilde. Evdekal mantığı falan filan.

Hocam Superonline, Türk Telekom ve TT altyapısını kullanan diğer şirketler 1 Haziran'a kadar hızları arttırdılar. Bu dediğim sadece Fiber ve VDSL kullanıcıları için ve sadece belli bölgelerde. Yani şu an fazla hız almanızın sebebi bu. 1 Haziran'dan sonra tekrar eski hızınıza dönersiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı