Çözüldü Paladins 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

yusufarsln44

Femtopat
Yardımcı olursanız sevinirim.

Zaten kurulu diyenleri denetim masasından kaldırıp tekrar kurun attığım linkten. Repair de çözebilir ama işi sağlama alalım. Yine olmazsa güvenilmeyen dosyaya el atarız.

Yeniden kurdum yeniden başlattım işe yaramadı. O dediği dosyayı sileyim mi?
rpcrt4.dll dosyasını silmeye çalışınca TrustedInstaller size izin vermelidir diyor, bunu nasıl çözebilirim?

Kendisi şu an müsait olmayabilir. Zaten ne yapmanız gerektiğini açıklamış.
Bu konuya bakıp silebilirsiniz.

Kendinize göre dosya indirme silme yapmayın. Güvenilmeyen sistem dosyası hatasının ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?

Oyunu Steam'den silip Epic Games'den kurdum, 7B hatası duruyor. Güvenilmeyen dosyanın adı değişti.

Ekran görüntüsü 2021-02-05 205749.png

0xc000007b hatası için yeni bir rapor oluşturup paylaşın. Büyük ihtimalle zamanında attığınız dosyalardan biri sorun yapıyor.

Güvenilmeyen dosya hakkında; önce belirtilen konumdan o dosyayı silin. Sonra denetim masasından, içinde C++ 2012-2015-2017-2019 geçen her şeyi kaldırıp aşağıdakileri kurun.
Olmazsa şuradan EAC'i önce tamir edin, olmazsa kaldırıp tekrar kurun.

Oyunun klasöründen "EasyAntiCheat" klasörünü bulun. Buraya girip "EasyAntiCheat_Setup.exe" dosyasını yönetici olarak çalıştırıp repair deyin. Olmazsa yine aynı aşamayla uninstall deyip tekrar kurun.

Buyurun rapor dosyası.
Dediklerinizi yapıyorum.
Hocam dosyayı silmeme izin vermiyor, yetki almaya çalışıyorum ama olmuyor.
Dosya çalışıyor diyor, silemiyorum. Yetki aldım.

Neyi silmeye çalışıyorsunuz, ne yetkisi? Dediklerimin dışına çıkmayın. Şimdiye kadar dediğin hiçbir şey çözmediyse işletim sisteminizi güncelleyin.

Güvenilmeyen dosya hakkında; önce belirtilen konumdan o dosyayı silin. Sonra denetim masasından, içinde C++ 2012-2015-2017-2019 geçen her şeyi kaldırıp aşağıdakileri kurun.
Şu aşamadan bahsediyorsunuz, şimdi anladım. Arka planda çalışan her şeyi kapatıp öyle silin, sonra gerisini uygulayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı