Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
17/07/2019 update geldi oyuna, sonra bir girmeye çalıştım oyundan attı crash dialog diye.
Oyun Steam'den yüklendi. Silinip tekrardan yüklendi ama sorun halen devam etmekte.
Hocam sağ olun İngilizce yapınca açıldı.
Bir de siz daha önce başka birilerine C: Windows system32 msvrc100. DDL adlı dosyayı silin demişsiniz yaptım oyun açılmadı. Msvrc100.DDL bulunamadı dedi. Verdiğiniz linkte indirdim 2012 C++'ı ama olmadı. 2010'u da indirdim olmadı. Ben de bu siteden Msvcr100.dll DLL indirdim ve o hata kalktı ama her zaman crash veriyor.
Şimdi o indirdiğiniz dosyayı silip yazdığım mesajı tekrar uygulayın. Bir daha çöp sitelerden DLL dosyası indirmeyin. Konuda gerekli DLL paketlerini bulabilirsiniz.
Özellikle 0xc000007b hatası alan kullanıcıların en büyük sorunu, System32 veya SysWOW64 klasörüne elle kopyalanan DLL dosyaları. Bu sorunu çözmek için her bir DLL dosyasının hangi paket ile geldiğini tespit ettik ve bu DLL dosyası için gerekli yükleme paketine ait bağlantıları bir araya...