Çözüldü Paladins Oyundan Atma Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SerkanEK

Kilopat
Daha fazla  
Paladins açıkken Alt+F4 le kapatıldı. Sonra kapanmadı oyun Görev yöneticisinden zorla kapatıldı. Sonra bu durum oluştu. Oyuna girerken oyun açılıyor ekran geliyor. Tam açılırken aşşağıdaki sekme geliyor ve kapanıyor.
410582

Buna Ok diye kapattıktan sonra bu geliyor.

410583

Buna tıklayınca. Bu geliyor.
410584

Buraya hesap fln girince birşey olmuyor tekrar ve tekrar geliyor.

Uygulanan Çözümler:
-Oyun dosyalarını doğrula yapıldı
-Oyun silip tekrar yüklendi.
Sonuç: Hala Aynı

Not: Oyun steamde.

Son düzenleme:
Paylaşabilirsiniz. Hayır olmaz düzenleyeceğiz.
REİSİM BENDEDE AYNI SORUN VAR TW FELAN VERİRİM EGERKİ YAPABİLECEKSEN FACE :
Sefa Çabuk BURDAN DA MESAJ ATABİLİRSİN SANA KALMIŞ BROM MİKRAFON VAR ... YARDIMINI BEKLİYORUM
Kayıt ve oyun ayarlarını sildikten sonra sorun çözüldü.
KARDOM SEN DE YAPABİLİRSEN BANA ULAŞ TW FELAN VERİRİM
YARDIMINIZI BEKLİYORUM <3

Mikrofon sorun değil, TeamViewer ile bilgisayarına bağlanmak istiyorum.

Hocam merhabalar ben de benzer bir sorundan müzdaribim son güncellemeden beri. Lütfen benimle de iletişime geçebilir misiniz?

1-2 oyundan sonra mutlaka hata vererek oyundan atıyor, yukarıdaki hata penceresi bende genellikle dolu oluyor. Bir kaç satır bazen tek satır şeklinde. Lütfen iletişime geçerseniz çok sevinirim.
Bağlanıp derken? TeamViewer Yada Skype ile mi? Benim için sorun yok fakat mikrofonum bozuk konuşamam.

Siz de size uygulanan yöntemi anlatmak için iletişime geçerseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı