Palit 1070 Ti boşta 38 derece

Selamlar. Arkada Steam açık oyun yüklüyor ve bu sırada video vs izliyorum. Palit 1070Ti Dual model ekran kartım %60 fan hızında iken 38 derecelerde dolaşıyor bu değerler normal mi ?
Düşük bile. Benim 1050Ti boşta 40 derecede falan çalışıyor [emoji4]

Selamlar. Arkada Steam açık oyun yüklüyor ve bu sırada video vs izliyorum. Palit 1070Ti Dual model ekran kartım %60 fan hızında iken 38 derecelerde dolaşıyor bu değerler normal mi ?
Boştaki değerleri gayet iyi. Önemli olan yükteki değerlerdir. Bir oyunda test yapıp dereceleri atarsan iyi olur.

Benim boşta 45 derecelerde. Havalarda keşke böyle olsa sistemimizi bu kadar iyi soğutsa.

Düzenleme: Bu arada ağır bir şekilde kullanmadığınız zamanlarda eğer uygulaması varsa yavaş moda alabilirsiniz. Bende oyun ve boost moduna alınca direk düşürüyor 40'a kadar.

Oyunlar yok yüklüyorum. Otomatik moda alınca fan hızlarını 55 e kadar çıkıyormuş onu farkettim şuan. Fan hızlarını otomatiğe bıraktım kafasına göre takılsın.
Fanlar otomatikte kalsın. Manuel ile karistirmaya hiç gerek yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı