- Makaleler
- 1
Selamlar. Arkada Steam açık oyun yüklüyor ve bu sırada video vs izliyorum. Palit 1070Ti Dual model ekran kartım %60 fan hızında iken 38 derecelerde dolaşıyor bu değerler normal mi ?
Daha ne olsun?Selamlar. Arkada Steam açık oyun yüklüyor ve bu sırada video vs izliyorum. Palit 1070Ti Dual model ekran kartım %60 fan hızında iken 38 derecelerde dolaşıyor bu değerler normal mi ?
Düşük bile. Benim 1050Ti boşta 40 derecede falan çalışıyor [emoji4]Selamlar. Arkada Steam açık oyun yüklüyor ve bu sırada video vs izliyorum. Palit 1070Ti Dual model ekran kartım %60 fan hızında iken 38 derecelerde dolaşıyor bu değerler normal mi ?
Boştaki değerleri gayet iyi. Önemli olan yükteki değerlerdir. Bir oyunda test yapıp dereceleri atarsan iyi olur.Selamlar. Arkada Steam açık oyun yüklüyor ve bu sırada video vs izliyorum. Palit 1070Ti Dual model ekran kartım %60 fan hızında iken 38 derecelerde dolaşıyor bu değerler normal mi ?
Oyunlar yok yüklüyorum. Otomatik moda alınca fan hızlarını 55 e kadar çıkıyormuş onu farkettim şuan. Fan hızlarını otomatiğe bıraktım kafasına göre takılsın.Boştaki değerleri gayet iyi. Önemli olan yükteki değerlerdir. Bir oyunda test yapıp dereceleri atarsan iyi olur.
Fanlar otomatikte kalsın. Manuel ile karistirmaya hiç gerek yok.Oyunlar yok yüklüyorum. Otomatik moda alınca fan hızlarını 55 e kadar çıkıyormuş onu farkettim şuan. Fan hızlarını otomatiğe bıraktım kafasına göre takılsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.