Palit 4090 Gamerock alınır mı?

aykutbulunmaz

Hectopat
Daha fazla  
Tavsiye ederim. Palit eski ve güvenilir bir markadır kendim kullanmadım fakat PC hocası, donanım arşiv olumlu yorum yapıyor.
Ben onların yalancısıyım...

Özellikle Pinlerin erimesi sebebiyle 4090'dan şimdilik uzak durun derim.

Siz 4090'dan daha ziyade Palit kısmı ile ilgileniyorsunuz sanırım. Ben çok eski kartları da dahil olmak üzere kimseden kötü yorum almamıştım. Bununla alakalı da birçok içeriğe ve kıyaslamaya ulaşabilirsiniz zaten. Niçin alınmasın ki...

4080'in performansı gördükten sonra aşırı aşırı bir performans delisi olmadıkça 4080 alınır gibi geliyor bana. 4090'ın pin sıkıntısı da cabası.
4080 16 GB VRAM sebebiyle darboğaz yaşayabiliyor hocam. Tabii 8K için konuşuyorum. Arkadaşın öyle bir derdi yoksa 4080 bence de şimdilik yeterli. Gelecekte 4K için bile 16GB VRAM'den fazlası gerekir mi bilemiyorum.

4080 16 GB VRAM sebebiyle darboğaz yaşayabiliyor hocam. Tabii 8K için konuşuyorum. Arkadaşın öyle bir derdi yoksa 4080 bence de şimdilik yeterli. Gelecekte 4K için bile 16GB VRAM'den fazlası gerekir mi bilemiyorum.
8K oyun çok gerçekçi gelmiyor bana. Bu kartlar 4K 100+ FPS kartları bence.

8K'yı bırak kim burada 4k çözünürlükte yüksek HZ bir monitöre sahip ki? Çoğu insanın sisteminden daha pahalı 4k monitörler. Yani TR'de top seviye monitör 2k 165hz felandır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…