Palit ekran kartı ve FSP PSU nasıldır?

32 GB RAM gelecek için iyidir. COD WARZONE sistemimde 16 GB RAM varken 10 GB civarı RAM yiyordu. 32 GB RAM kullanıyorum. WARZONE 13-14 GB yiyor. Oyun kötü programlanmış olabilir. Zamanına 8 GB RAM'li sistem kurmuştum BF4 çıkınca. Bf1 çıktı RAM yetmedi. Bütçen varsa fazla RAM göz çıkarmaz.
PSU ' nun wattı sizce nasıl ve fabrikadan OC çıkışlı bir ekran kartı almanın zararı olur mu şuanda Palitin Palit RTX3080 GAMEROCK 10GB 320Bit GDDR6X | Game Garaj bu modeli ile Palit RTX3080 GAMINGPRO OC 10GB 320Bit GDDR6X | Game Garaj bu modeli arasında ne fark var.Biri OC lu ama daha ucuz

Hocam bu sisteme de bakabilirsiniz, ROG STRIX 3070 var. Eğer işlemci soğutucu almayı düşünüyorsanız R7 3800X 3700X'den daha ucuza geliyor, onu seçmek mantıklı. Kasa olarak beyaz olan daha ucuz fakat aynı ürün, onu tercih edebilirsiniz. RAM'i 2x16 yapabilirsiniz. GameGaraj sistemi gereksiz pahalı buldum açıkçası.

Hocam bu sisteme de bakabilirsiniz, ROG STRIX 3070 var. Eğer işlemci soğutucu almayı düşünüyorsanız R7 3800X 3700X'den daha ucuza geliyor, onu seçmek mantıklı. Kasa olarak beyaz olan daha ucuz fakat aynı ürün, onu tercih edebilirsiniz. RAM'i 2x16 yapabilirsiniz. GameGaraj sistemi gereksiz pahalı buldum açıkçası.

Teşekkürler Buna da bakacağım
FSP dünyanın sayılı markalarından ekran kartı olarak Palit gamingpro öneririm.
3 Fanlılarda ısınma sorunu olmaz değil mi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı