Palit ekran kartları alınır mı?

galax türkiyede sevmelerine rağmen beyenmedim 30 60 90 100+ fps verse bile oyunlarda bir hantallık vardı çinde çok satan bir marka galax ama sanki kalitesiz 1060 exoc 6gb modeli vardı
counter 1.6 dan bahsediyoruz evga drr3 gt730 daha iyi daha akıcıydı şaka gibi ters bir şeyler vardı sonra 2 yılın ardından palit 3070 satın aldım çok akıcı çok daha iyi 30 fps bile verse oyun akıcı

galax türkiyede sevmelerine rağmen beyenmedim 30 60 90 100+ fps verse bile oyunlarda bir hantallık vardı çinde çok satan bir marka galax ama sanki kalitesiz 1060 exoc 6gb modeli vardı
counter 1.6 dan bahsediyoruz evga drr3 gt730 daha iyi daha akıcıydı şaka gibi ters bir şeyler vardı sonra 2 yılın ardından palit 3070 satın aldım çok akıcı çok daha iyi 30 fps bile verse oyun akıcı
Dostum ben de palit rtx3070 almayı düşünüyorum sana bir sorum var. Youtube üzerindeki benchmarklarla aynı FPS'yi mi alıyorsun palit ile?

Benchmark'larda aynı FPS verir evet ama işlemcide önemli fark eder,
Sendeki işlemci ile ekrantının benchmarklarına bakmalısın Gaming OC modeli kolay kolay 65 dereceyi geçmiyor OC yaptığından dolayı 1900'lere çıkıyor daha bile performanslı ve fiyatı rakiplerine uygun soğutmasıda gerçekten iyi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı