Palit RTX 2070S alınır mı?

Kardeşim markaya bağlı olmadığımı yazmıştım ama anlamamakta ısrar ediyorsun tamam başta yazdığın giriş seviye soğuma felan tamamım da bana MSI ın ceo su pazarlama müdürü gibi görmen çok saçma sadece şunu diyorum duydum ki palit soğutmalarında sorun var şikayetler var biraz okusan cahillik yapmasan anlayacaksın ve arkadaşın onun yerine başka marka 2070 super e daha fazla para vereceği için diyorum ki o kadar veremiyorsan 2060 super al aralarında zaten dağlar kadar fark yok nasıl olsa üst segment kartlar bunlar kafan rahat etsin giriş seviye soğutma fazla ısınan bir karttan iyidir.
Tamam dostum haklısın (!) Konuyu göz ardı ettiim. Senin o saçma sapan kendini savunma çabalarını görmeyeceğim için çok mutluyum. 😁

Son düzenleme:
Şu her önünüze gelene markacı rumuzunu takmayı bırakmanız dileğiyle iyi forumlar (!)
Tamam dostum haklısın (!) Konuyu göz ardı ettiğim için senin o saçma sapan kendini savunma çabalarını görmeyeceğim için çok mutluyum. 😁
Ben hiçbirşeyi savunmuyorum senin gibi önüne gelene markacı lafının vurup her ... u bildiğini sananlara hem de hiç savunmuyorum sadece ADAM yerine koydum seni bir konu tartışayim dedim hata etmişim :D

Ben bu ekran kartını buldum ama piyasaya göre çok ucuz, sizce iyi bir kart mı?

Alternatif olarak benzer fiyata Gigabyte Windforce X3 bakabilirsiniz problemsiz bir ürün.
Gigabyte GeForce RTX2070 Super Windforce OC 3x 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı