Palit GeForce GT1030 Nasıldır?

Palit marka GT 1030'un diğer markalardan farkı var mıdır? Palit marka bir cihaz alınmalı mıdır?
Palit GeForce® GT1030 2GB GDDR5 Ekran Kartı (NE5103000646-1080F) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri

MSI ya da ASUS öneririm OC ya da normal alabilirsin internette stabil OC'leri var.
Arkadaşın atmış olduğu linkte ASUS veya MSI modellerinin Palit modeli ile arasındaki fiyat farkı 80 TL. İkisi de aynı ekran kartı aynı güçte sırf marka ve fan için 80 TL vermeyin Palit modelini şeçmeniz daha mantıklı ve uygun, umarım bu sefer anlamışınızdır.

Fan'lar önemlidir 80 TL diye hemen geçmeyin bu kartta genelde OC yapılıyor şu an kullandığım GT 730 pasif Fan'a sahip ve OC'de zorlanıyordum ekstra 2 fan takdım anca stabil öyle çalıştı.

MSI ya da ASUS öneririm OC ya da normal alabilirsin internette stabil OC'leri var.

Fan'lar önemlidir 80 TL diye hemen geçmeyin bu kartta genelde OC yapılıyor şu an kullandığım GT 730 pasif Fan'a sahip ve OC'de zorlanıyordum ekstra 2 fan takdım anca stabil öyle çalıştı.
Tam GT 1030 yerine ikinci el RX serisi ekran kartı alın diyecektim ki konu hortlamış. 2 yıl önceki konu.😀 Öneri yapmadan önce konu tarihlerine bakarsak konu hortlamamış olur.

Konuyu hortlattığınız için tekrar hortlatacağım ama şahsen 1,5 yıl GT 1030 kullandım ve kaliteli fanı yoktu, küçük bir fanı vardı, OC modeldi. Oyunlarda 60 dereceye bile geçemiyordu. Bahsettiğimiz kart 'GT 730' değil 'GT 1030'.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı