Ahmet cansuq
Decapat
Daha fazla
ve 1070 lerin ikinci eli bile şuan 4 5 bin tl civarısistemim i3 6100 işlemci msı b150m bazooka anakart ve gskill 8 gb ram darboğaz yaşarmıyım 1650 ile
1070 evet çok iyi bi kart halen daha ama bulmak ve bulunan kartında ne kadar güvenilir olduğu sonuçta ikinci el olucak adamın o kartı nasıl kullandığı bilinmez
tamam doğru diyorsun da nasıl güveniceksin ben manisa salihlide oturuyorum ve sağlam güzel kartlar hep ya istanbulda yada ankara taraflarında nasıl alıcamKazıklanmaya yer arıyorsunuz ne diyeyim. Zibilyon tane RX 570 var o fiyata 1050 Ti'ı performansta ikiye katlar. Darboğaz olur diyorsan 1050 Ti, RX 560, GTX 1050 2 GB bir sürü kart var ikinci elde. 5 yaşındaki kartın sıfırına o paralar verilmez, hatta sıfırı alınmaz.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da
Masaüstü bilgisayar fiyatları, sıfır, ikinci el masaüstü bilgisayar parçaları uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
RX 560'la GTX 1050 2GB'da bu zamanda hiç alınacak kart değil, sonradan değiştirmelik ise ancak tutar bir süre.Kazıklanmaya yer arıyorsunuz ne diyeyim. Zibilyon tane RX 570 var o fiyata 1050 Ti'ı performansta ikiye katlar. Darboğaz olur diyorsan 1050 Ti, RX 560, GTX 1050 2 GB bir sürü kart var ikinci elde. 5 yaşındaki kartın sıfırına o paralar verilmez, hatta sıfırı alınmaz.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da
Masaüstü bilgisayar fiyatları, sıfır, ikinci el masaüstü bilgisayar parçaları uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
hayır sürekli kullanımlık istiyorum ben çok pc başında oturan biri değilim sadece arada bi izin günlerimde oyun oynayan birisiyim onda da güzel ce oyunlarda kaliteli bi şekilde oynamak istiyorumRX 560'la GTX 1050 2GB'da bu zamanda hiç alınacak kart değil, sonradan değiştirmelik ise ancak tutar bir süre.
zaten ekran kartından sonra işlemcimide bulabilirsem değiştirmeyi planlıyorumhayır sürekli kullanımlık istiyorum ben çok pc başında oturan biri değilim sadece arada bi izin günlerimde oyun oynayan birisiyim onda da güzel ce oyunlarda kaliteli bi şekilde oynamak istiyorum
Onun için iyi bir ekran kartı lazım en az 1080P'de oynatacak, en az orta ayarlarda açacak. Minimum GTX 1050 Ti tercih etmelisiniz, ama ondada yeni oyunlarda sıkıntı çekebilirsiniz. Cyberpunk veya RDR2 gibi iyi sistem isteyen oyunlarda çok sıkıntı çekersiniz.hayır sürekli kullanımlık istiyorum ben çok pc başında oturan biri değilim sadece arada bi izin günlerimde oyun oynayan birisiyim onda da güzel ce oyunlarda kaliteli bi şekilde oynamak istiyorum
Tamam doğru diyorsun da nasıl güveneceksin ben Manisa Salihli'de oturuyorum ve sağlam güzel kartlar hep ya İstanbul'da ya da Ankara taraflarında nasıl alacağım?
RX 560'la GTX 1050 2GB'da bu zamanda hiç alınacak kart değil, sonradan değiştirmelik ise ancak tutar bir süre.
i5 7600k falan almayı planlıyorum ilerleyen zamanlardaParam güvende seçeneği ile alırsın, olmadı İzmir'den bulursun. Letgo ilanlarına da bak. Yalnız işlemcin çok iyi değil o yüzden GTX 1050 Ti/1050/RX 560 arasında seçmeni öneririm onda da fiyat, lokasyon, güvenilirlik en uygunu neyse onu al. Ayak üstü kazık yeme aralarında 3-5 FPS ancak oynuyor bu kartların.
1050 Ti da aynı şekilde ben geçen sene değiştirdim bu kartı. Diğer iki kartla arada farkı yok sayılır bakma 4 GB olması hiç yanılmasın iki tane büyük oyun oynayayım desen en düşük ayarlarda bile 60 FPS göstermiyor. Ağız tadıyla AAA oyun oynatmadı, sattım da kurtuldum. Sırf Ti adı var diye diğerlerinden 500-1000 TL daha pahalıya satıyorlar onu için dedim.
bildiğim kadarıyla b150m bazooka 6. ve 7. nesil işlemcileri destekliyori5 7600k falan almayı planlıyorum ilerleyen zamanlarda