Palit GTX 1050 Ti alınır mı?

Son düzenleme:
Kazıklanmaya yer arıyorsunuz ne diyeyim. Zibilyon tane RX 570 var o fiyata 1050 Ti'ı performansta ikiye katlar. Darboğaz olur diyorsan 1050 Ti, RX 560, GTX 1050 2 GB bir sürü kart var ikinci elde. 5 yaşındaki kartın sıfırına o paralar verilmez, hatta sıfırı alınmaz.

Kazıklanmaya yer arıyorsunuz ne diyeyim. Zibilyon tane RX 570 var o fiyata 1050 Ti'ı performansta ikiye katlar. Darboğaz olur diyorsan 1050 Ti, RX 560, GTX 1050 2 GB bir sürü kart var ikinci elde. 5 yaşındaki kartın sıfırına o paralar verilmez, hatta sıfırı alınmaz.

tamam doğru diyorsun da nasıl güveniceksin ben manisa salihlide oturuyorum ve sağlam güzel kartlar hep ya istanbulda yada ankara taraflarında nasıl alıcam

RX 560'la GTX 1050 2GB'da bu zamanda hiç alınacak kart değil, sonradan değiştirmelik ise ancak tutar bir süre.

RX 560'la GTX 1050 2GB'da bu zamanda hiç alınacak kart değil, sonradan değiştirmelik ise ancak tutar bir süre.
hayır sürekli kullanımlık istiyorum ben çok pc başında oturan biri değilim sadece arada bi izin günlerimde oyun oynayan birisiyim onda da güzel ce oyunlarda kaliteli bi şekilde oynamak istiyorum
hayır sürekli kullanımlık istiyorum ben çok pc başında oturan biri değilim sadece arada bi izin günlerimde oyun oynayan birisiyim onda da güzel ce oyunlarda kaliteli bi şekilde oynamak istiyorum
zaten ekran kartından sonra işlemcimide bulabilirsem değiştirmeyi planlıyorum

Onun için iyi bir ekran kartı lazım en az 1080P'de oynatacak, en az orta ayarlarda açacak. Minimum GTX 1050 Ti tercih etmelisiniz, ama ondada yeni oyunlarda sıkıntı çekebilirsiniz. Cyberpunk veya RDR2 gibi iyi sistem isteyen oyunlarda çok sıkıntı çekersiniz.

Tamam doğru diyorsun da nasıl güveneceksin ben Manisa Salihli'de oturuyorum ve sağlam güzel kartlar hep ya İstanbul'da ya da Ankara taraflarında nasıl alacağım?

Param güvende seçeneği ile alırsın, olmadı İzmir'den bulursun. Letgo ilanlarına da bak. Yalnız işlemcin çok iyi değil o yüzden GTX 1050 Ti/1050/RX 560 arasında seçmeni öneririm onda da fiyat, lokasyon, güvenilirlik en uygunu neyse onu al. Ayak üstü kazık yeme aralarında 3-5 FPS ancak oynuyor bu kartların.

1050 Ti da aynı şekilde ben geçen sene değiştirdim bu kartı. Diğer iki kartla arada farkı yok sayılır bakma 4 GB olması hiç yanılmasın iki tane büyük oyun oynayayım desen en düşük ayarlarda bile 60 FPS göstermiyor. Ağız tadıyla AAA oyun oynatmadı, sattım da kurtuldum. Sırf Ti adı var diye diğerlerinden 500-1000 TL daha pahalıya satıyorlar onu için dedim.

Param güvende seçeneği ile alırsın, olmadı İzmir'den bulursun. Letgo ilanlarına da bak. Yalnız işlemcin çok iyi değil o yüzden GTX 1050 Ti/1050/RX 560 arasında seçmeni öneririm onda da fiyat, lokasyon, güvenilirlik en uygunu neyse onu al. Ayak üstü kazık yeme aralarında 3-5 FPS ancak oynuyor bu kartların.

1050 Ti da aynı şekilde ben geçen sene değiştirdim bu kartı. Diğer iki kartla arada farkı yok sayılır bakma 4 GB olması hiç yanılmasın iki tane büyük oyun oynayayım desen en düşük ayarlarda bile 60 FPS göstermiyor. Ağız tadıyla AAA oyun oynatmadı, sattım da kurtuldum. Sırf Ti adı var diye diğerlerinden 500-1000 TL daha pahalıya satıyorlar onu için dedim.
i5 7600k falan almayı planlıyorum ilerleyen zamanlarda
i5 7600k falan almayı planlıyorum ilerleyen zamanlarda
bildiğim kadarıyla b150m bazooka 6. ve 7. nesil işlemcileri destekliyor

@Ahmet cansuq o güzel işlemcidir alınabilir. 7700K bulabilirsen daha iyi olur. GTX 1050/1050 Ti ve RX 560 ile GTX 1060/1650 ve RX 570 arasında bariz performans farkı var. Sen ilanlara bak, satıcılarla konuş bütçene göre son üçlüden güzel bir kart düşürürsün. İlk üçlü ise günümüzde edeceği 1500 TL'dir o da maksimum, fazlasını verme.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı