Palit GTX 1080 GameRock Premium Edition vs ASUS GTX 1080 ROG Strix

• Konuyu başlatan jomant
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 39
  • Görüntüleme 7.352
Değmez. %80 derece nedir? Bütçe olsaydı değebilirdi ayrıca Amazon'dan önermişsiniz yani garanti konusu yaş. Palit niye düşük bütçede iyi? Gamerock modeli çok baba bir model.
GameRock modeli iyi fakat Dual ısınma konusunda sıkıntı isterseniz buyurun. Amazon garanti konusu sıkıntı olacağını sanmıyorum kargo parasını geri ödüyorlar diye biliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GameRock modeli iyi fakat Dual ısınma konusunda sıkıntı isterseniz buyurun. Amazon garanti konusu sıkıntı olacağını sanmıyorum kargo parasını geri ödüyorlar diye biliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sıcaklık baya fazla bence 80 derecelere çıkıyor. O kadar para verip bu sıcaklıklarda gezsin istemem.

Bu kartı aldım diyelim. İleride yetersiz kalıcak ve O.C yapmak zorunda kalıcam. Sonrası aşırı sıcaklık ve verimsizlik olabilir diye düşünüyorum. Biraz daha testlere vs bakıp ona göre kararımı vericem bakalım.

Öehhh, yavaş gelin. Test atar mısınız?

Acı ama gerçek iyi geceler. Son benim konudaki soruyu cevaplayabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı