- Makaleler
- 4
Ekran kartı 27.11.2020 tarihinde GameGaraj'dan alınmıştır. Garantisi devam etmektedir. Ekran kartı sadece oyun amaçlı kullanılmış olup üniversiteden dolayı çok fazla süreler kullanılmamıştır. Testleri yapılıp elden teslim tercih edilir. Şehir dışı ise önce ücreti alınıp sonra kargolanacaktır. İmzamda ekran kartının incelemesi mevcuttur. Kartı yükseltmeyi düşündüğüm için elden çıkartıyorum.
Kart temiz kullanılmıştır ve ortalama düzey oyunlar için ortalama 70-72 derece civarında dolaşmaktadır. RDR2 ve God of War gibi ağır oyunlarda en fazla 74 dereceyi görmüştür.
letgo ilanı:
www.letgo.com
İncelemesi: (Oyun içi sıcaklık değerleri, FurMark test sonuçları da mevcuttur.)
www.technopat.net
Fiyat: 8699 TL (Olması gereken fiyat tavsiyesini lütfen yapınız. Piyasaya yabancıyım.)
RTX 3050'nin çıkış fiyatına göre fiyat değişkenlik gösterebilir.
@The Theseus, @The Man From E.A.R.T.H., @DelerSS
Arkadaşlar piyasa malum. 7.5k'ya da var 9.5k'ya da. Ben de hangi fiyattan koyacağıma emin olamayıp şuanlık bu fiyattan koydum ve RTX 3050'nin çıkış fiyatına göre fiyatı güncelleyeceğim. Emoji atmaktansa olması gereken fiyatı söyleyip bana yardımcı olursanız daha çok sevinirim.
Kart temiz kullanılmıştır ve ortalama düzey oyunlar için ortalama 70-72 derece civarında dolaşmaktadır. RDR2 ve God of War gibi ağır oyunlarda en fazla 74 dereceyi görmüştür.
letgo ilanı:
Türkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo
Çek, yükle, mesaj at, Letgo ile kolay al ve sat. Türkiye'nin en büyük ikinci el alışveriş platformuna katıl!
İncelemesi: (Oyun içi sıcaklık değerleri, FurMark test sonuçları da mevcuttur.)
Palit GTX 1660 Super GP OC İncelemesi
Giriş Ürünün resmi sitesi: Ürünü satın aldığım yer: Rakiplerine nazaran daha uygun fiyatlı olan kart (bknz. 1. 2. 3.Tek fanlı olan modelden bile daha uygun) performans açısından da mağdur etmiyor. İlk incelemem biraz acemice olmuş olabilir. 1. Ekran Kartının Özellikleri 1.1. Bileşen...
Fiyat: 8699 TL (Olması gereken fiyat tavsiyesini lütfen yapınız. Piyasaya yabancıyım.)
RTX 3050'nin çıkış fiyatına göre fiyat değişkenlik gösterebilir.
@The Theseus, @The Man From E.A.R.T.H., @DelerSS
Arkadaşlar piyasa malum. 7.5k'ya da var 9.5k'ya da. Ben de hangi fiyattan koyacağıma emin olamayıp şuanlık bu fiyattan koydum ve RTX 3050'nin çıkış fiyatına göre fiyatı güncelleyeceğim. Emoji atmaktansa olması gereken fiyatı söyleyip bana yardımcı olursanız daha çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: